Galaxy Watch disponibil pentru utilizatorii din Brazilia

691

Cu smartwatch-ul integrat în rețeaua mobilă, utilizatorii rămân conectați să primească mesajele, să răspundă sau să primească apeluri și să acceseze aplicațiile Galaxy Watch într-un mod mai practic. Acum, clienții operatorului de telefonie Caro din Brazilia pot achiziționa un Galaxy Watch, conform NewsSamsung. Ceasul inteligent Samsung are 4G și poate fi integrat în rețeaua de telefonie mobilă.

Printr-o sincronizare cu un smartphone, Galaxy Watch poate să utilizeze același număr ca acel telefon. Utilizatorul poate vorbi și primi apeluri și notificări, sau aplicații de acces ca, de exemplu, aplicațiile de muzică online și sport, prin intermediul Galaxy Watch.

Samsung Galaxy Watch poate monitoriza până la 39 de activități

Galaxy Watch monitorizează stresul și, atunci când detectează niveluri ridicate, oferă automat exerciții de respirație. Smartwatch-ul monitorizează toate fazele somnului, inclusiv ciclurile REM, ajutând la crearea unor obiceiuri bune de somn. Pentru cei care se bucură de activități fizice, Galaxy Watch are 21 de exerciții noi și poate monitoriza până la 39 de activități diferite.

Consumatorii pot utiliza Galaxy Watch în diferite sporturi acvatice, deoarece este certificat 5 ATM rezistență la apă de 50 metri, în condiții stabilite de presiune, timp, viteză și temperatură. Acest lucru înseamnă că cele două dispozitive sunt sigure pentru a utilizate în ploaie sau burniță și pot fi utilizate pentru activități în apă de mică adâncime, cum ar fi de înotul într-un bazin. Cu toate acestea, Galaxy Watch nu ar trebui să fie utilizat pentru scufundări, schi nautic sau alte activități care implică schimbări bruște de temperatură, activități ce presupun viteză și presiune mare a apei. Galaxy Watch trebuie clătit cu apă normală și uscat după utilizarea în apă de mare.

MIL-STD-810G, este un standard militar, foarte strict și riguros din Statele Unite, utilizat de toate agențiile și departamentele ministerului apărării a Statelor Unite ale Americii. U.S. Air Force, U.S. Army și U.S. Navy, folosesc numai echipamente testate în baza acestui standard.

Samsung Galaxy Watch și are certificări IP68 și MIL-STD-810G. Cu IP68 este rezistent la apă proaspătă de până la 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Cu MIL-STD-810G este testat pentru umiditate, altitudine, imersiune și la temperaturi extreme în diferite medii. În plus ecranul este rezistent la zgârieturi, folosind Corning Gorilla Glass DX+.

Smartwatch-ul Samsung are o durată excelentă de viață a bateriei

Ceasul inteligent Samsung are o durată lungă de viață a bateriei, ceea ce elimină necesitatea încărcării zilnice. Durata de viață a bateriei variază în funcție de dispozitiv și utilizare. Modelul de 46 mm Watch Galaxy durează, în condiții mai intense de utilizare, mai mult de 80 de ore și 168 de ore utilizat doar ca ceas. Galaxy Watch de 42 mm, în condiții de utilizare mai mare durează 42 de ore și până la 120 de ore cu utilizare redusă. Durata efectivă a bateriei poate varia în funcție de conexiunea la rețea, componente, configurație, intensitatea semnalului și altele.

Cei care achiziționează Galaxy Watch de la Claro până la 30 mai vor primi și o ofertă exclusivă, cu 3 luni de serviciu gratuit. După perioada promoțională, taxa lunară va fi de 29,99 BRL (aproximativ 7,5 $). Activarea sincronizării rețelei Claro într-un model Galaxy Watch se face în magazinele proprii Claro. În timpul configurării cu telefonul prin intermediul aplicației Galaxy Wearable, care este în dispozitivul mobil, clientul va primi un cod QR pentru a activa cipul electronic (eSIM), care va fi livrat pe ceas.

Smartwatch-ul Samsung este compatibil cu smartphone-uri care au Android 5.0 sau o versiune ulterioară și cel puțin 1,5 GB de memorie RAM, precum și iOS 9.0 sau o versiune ulterioară. Modelele sunt deja disponibile în magazinele operatorului Claro, iar prețurile variază în funcție de dimensiune. Versiunea de 42 mm vin în negru și auriu costă 2.339 BRL (595 $) și versiunea de 46 mm argintie, costă 2.519 reali brazilieni (640 $) la operatorul ofertele Claro.