Galaxy Watch folosit în cercetarea în domeniul sănătății mintale

201
Galaxy watch
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

În fiecare an, 10 octombrie este sărbătorită ca „Ziua Mondială a Sănătății Mintale”. Această zi a fost instituită pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța sănătății mintale. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), una din opt persoane din întreaga lume suferă de o boală legată de sănătatea mintală. În societatea modernă, deoarece sănătatea mintală este recunoscută ca fiind la fel de importantă ca și sănătatea fizică, interesul pentru a înțelege și a avea grijă mai bine de mintea cuiva este în creștere. Pentru acest lucru va f folosit un ceas Galaxy Watch.

Pentru a oferi o experiență mai bună de îngrijire a sănătății, Samsung a încheiat recent un parteneriat cu Massachusetts General Hospital din Statele Unite și efectuează cercetări în domeniul sănătății mintale. Massachusetts General Hospital este un spital afiliat la Harvard Medical School. Este un spital de renume mondial pentru psihiatrie și are o experiență clinică foarte mare în domeniul sănătății mintale.

Galaxy Watch folosit pentru cercetare în domeniul sănătății mintale

Samsung și Massachusetts Hospital efectuează cercetări pentru a determina corelația dintre diferitele date măsurate de Galaxy Watch și sănătatea mintală. Sunt date privind starea de somn, activitatea fizică, ritmul cardiac și modificările ritmului cardiac și modelele de stil de viață. Acest studiu a folosit tehnologia unică de măsurare a senzorilor instalată în Galaxy Watch. Samsung nu a spus dacă vor fi folosite ceasuri din seria Galaxy Watch 5 sau Galaxy Watch 6. Fiind cele mai performante, presupune că astfel de modele vor fi folosite.

„Samsung consolidează continuu funcțiile de gestionare a sănătății pe ceasurile Galaxy Watch. În acest fel utilizatorii din întreaga lume se pot bucura de o viață mai sănătoasă”. A declarat Hon Pak, director executiv al echipei de sănătate digitală la Divizia MX a Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Prin această colaborare vă vom sprijini să vă monitorizați în mod convenabil sănătatea mintală. Astfel vă oferim îngrijire medicală integrată care să cuprindă corpul și mintea dumneavoastră”, a continuat Hon Pak.

Capitala statului Massachusetts este Boston. La 10 martie 1876 în Boston a fost făcut primul apel telefonic din lume între Alexander Graham Bell și asistentul său de laborator. Primul metrou din Statele Unite a fost construit în Boston în 1897.

Dr. Amanda Baker, director al Centrului pentru Anxietate și Tulburări de Stres Traumatic de la Spitalul General din Massachusetts, a declarat: „Pe baza tehnologiei inovatoare Samsung și a experienței medicale a Spitalului General din Massachusetts, vrem să ajutăm utilizatorii oferind o analiză aprofundată a sănătății lor mintale”.

Samsung folosește monitorizarea digitală a sănătății folosind senzori inovatori de ultimă generație. De exemplu „Senzorul bioactiv”. Compania intenționează să continue să găsească modalități de a ajuta utilizatorii ceasurilor Galaxy Watch să gestioneze ușor și convenabil totul, de la sănătatea fizică la sănătatea mentală în viața lor de zi cu zi.