Galaxy Watch Golf Edition lansat cu aplicația Smart Caddy

982

Samsung Electronics a anunțat lansarea smartwatch-ului Galaxy Watch Golf Edition. Această variantă a noului său smartwatch vine cu aplicația Smart Caddy. Dacă ai jucat vreodată golf, știi cât de important este un caddy în timpul jocului de golf. El cunoaște bine caracteristicile geografice și oferă sfaturi privind terenul și modul cum trebuie abordată strategia de joc.

Există o mulțime de ceasuri disponibile pe piață care sunt orientate spre jucători de golf. Samsung se alătură listei cu Galaxy Watch Golf Edition. Singura diferență dintre această variantă și ceasul regulat Galaxy Watch este caracteristica software-ului, altfel este același smartwatch.

Galaxy Watch Golf Edition, special optimizat pentru un joc de gentlemeni

Nu este prima dată când Samsung lansează o variantă de smartwatch pentru jucătorii de golf. Compania a lansat de asemenea Samsung Gear S3 Golf Edition anul trecut. A avut de asemenea aplicația Smart Caddy, care deține informații despre peste 60.000 de terenuri de golf din întreaga lume.

Aplicația este prezentă și pe Galaxy Watch Golf Edition, conform SamMobile. Acesta a fost dezvoltat de Samsung în colaborare cu Golfzon Deca. Smart Caddy oferă celor care utilizează acest smartwatch Galaxy Watch Golf Edition, informații despre locația în care se află în timp real, despre distanța la care se află față de un teren de golf, împreună cu alte detalii care pot ajuta jucătorii de golf în acest elegant și exclusivist sport.

Caddy, este persoana care poartă echipamentul, sacul și crosele unui jucător. Acesta oferă consiliere și suport moral, împreună cu cea mai bună strategie de a juca. Golful este considerat sportul regilor.

Deoarece Galaxy Watch are o baterie mai mare decât predecesorul său, durata de viață a bateriei este suficient de bună pentru trei runde de golf sau 54 de găuri. Galaxy Watch Golf Edition este acum disponibil în Coreea de Sud. Modelele de 46mm și 42mm au un preț de 409.700 won sau aproximativ 367 $ și, respectiv, 389.900 won, echivalentul a 351 USD.

Galaxy Watch Golf Edition este disponibil pentru cumpărare la marile magazine de echipamente de golf din Coreea de Sud. Nici o informație de la Samsung dacă această ediție limitată va fi disponibilă în afara Coreei de Sud.