Galaxy Watch cucerește lumea, la vânzare în Emiratele Arabe Unite

887

Noul Samsung Galaxy Watch este acum disponibil la cumpărare pentru clienții din Emiratele Arabe Unite. Prezentat în 9 august la New York, Samsung a lansat ceasul inteligent în toată lumea. Smartwatch-ul este tot mai mult cerut la nivel global și a fost lansat acum în țara din zona Golfului.

Samsung Galaxy Watch este unul dintre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piața actuală. Ceasul rulează sistemul Samsung Tizen, care are avantaje față de sistemul de operare Google Wear și sistemul Apple Watch. Cel mai semnificativ avantaj pe care Tizen îl are asupra rivalilor este durata de viață a bateriei. Urmașul lui Samsung Gear S3 are o durată de viață a bateriei de peste 80 ore. Nici un ceas Apple sau Wear OS nu se apropie de această durată. În afară de durata de viață a bateriei, Galaxy Watch bate Apple Watch Series 3 fără probleme.

Specificații superioare și multe abilități de urmărire a fitness-ului.

Pentru toți iubitorii de fitness, Galaxy Watch este capabil să urmărească 39 de antrenamente și activități fizice diferite. Lista incredibilă include un nou tracker de gestionare a stresului, un tracker de somn avansat și multe altele. Ceasul poate detecta și urmări automat șase activități fizice diferite, cum ar fi mersul pe jos, alergarea sau ciclismul.

În ceea ce privește specificațiile, Galaxy Watch este alimentat de procesorul Exynos 9110 Dual Core de 1,15GHz, împreună cu 768 MB de RAM și 4GB de stocare internă. Ceasul vine în două dimensiuni diferite. De 46 mm și 42 mm, cu un afișaj circular de 1,3 inch și respectiv de 1,2 inch Super AMOLED. Cele două variante diferă de asemenea în mărimea bateriei și, bineînțeles și durata de viață a bateriei. Modelul mai mare are o baterie de 472mAh, oferind peste 80 ore de utilizare. Modelul mai mic are o baterie de 270mAh și are o durată de viață a bateriei de peste 45 de ore. În rest cele două modele oferă aproximativ același set de specificații și caracteristici.

Emiratele Arabe Unite sunt un stat situat în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic compus din șapte emirate. Este o federație a celor șapte emirate, cu un sistem juridic fără alegeri și partide politice. Fiecare emirat are o considerabilă autonomie politică, juridică și economică. Petrolul este principala sursă de venit.

Emiratele arabe Unite este o piață foarte importantă pentru toți producătorii de telefoane mobile și de smartwatch-uri. Standardul foarte ridicat de viață și puterea de cumpărare din această țară sunt principalele motiv pentru care producătorii vin aici.

Smartwatch-ul Galaxy de 42mm este disponibil în opțiunile de culoare Midnight Black și Rose Gold la un preț de 1.199 AED (dirhami). Conform Iotgadgets, modelul de 46 mm vine în argintiu și vinde pentru 1.249 dirhami, aproximativ 293 €.