Samsung Galaxy Watch: numele de cod Noblesse indică un design clasic

777
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Numele de cod al viitorului Samsung Galaxy Watch – este Noblesse – și indică un design clasic. După două modele sportive Galaxy Watch „Active”, următorul ceas poate deveni, așadar, o aventură mai șic și mai incitantă. Noblesse este numele de cod intern pentru urmașul lui Galaxy Watch, conform GalaxyClub.

Nu mai departe de săptămâna trecută am menționat că Samsung deja lucrează la un nou smartwatch cu număr de model SM-R840. Încă nu cunoaștem multe detalii, însă informațiile arată că viitorul ceas inteligent Samsung poartă numele de cod intern  Noblesse. Nu avem parte de informații din partea companiei Samsung, gigantul high-tech este mut în privința aceasta, dar apar diferite informații chiar dacă le primim cu pipeta. Cu acest nume avem un mic indiciu despre caracteristicile viitorului smartwatch.

Posibil un design clasic, mai ales prin prisma numelui: Noblesse

Numele Noblesse poate sugera un design clasic, cum a fost primul Galaxy Watch apărut în 2018. În 2019, alte două ceasuri au apărut în seria Galaxy Watch – Galaxy Watch Active și Watch Active 2. Ambele au fost modele sportive și, prin urmare, nu au fost cu adevărat urmașii lui Galaxy Watch.

Noblesse este un cuvât anglo-normand cu rădăcini în cuvântul francez noble – „nobil”. Expresia „persoane de rang nobil” este din anii 1590. Expresia franceză „noblesse oblige” vine de la responsabilitate, nașterea nobilă sau rangul obligă la acte nobile și este atestată în limba engleză din 1837.

Desigur, Noblesse vine și el în două dimensiuni pe piață, la fel ca toate celelalte ceasuri inteligente Samsung recente. Dezvoltarea pare să fie într-un stadiu incipient la Samsung, acest lucru este doar o presupunere. Totuși credem că viitorul smartwatch este în lucru și probabil va fi lansat mai spre toamnă, posibil la IFA 2020 Berlin.

Nu știm și nu se știe aproape nimic despre acest Nobelsse, alias Samsung Galaxy Watch, probabil cu numărul „2”. Cel puțin nu se știe în afara bucătăriei proprii Samsung. Sigur că în perioada următoare vor transpira mai multe despre acest ceas inteligent.

Din aceste motive, presupunem că Samsung nu poate lansa acest smartwatch alături de Galaxy S20 și Galaxy Z Flip. Ne așteptăm ca acest lucru să se întâmple mult mai târziu în acest an, de exemplu, după vară, împreună cu posibilul Samsung Galaxy Note 20.