Galaxy Watch Ultra și Watch 7: au apărut toate specificațiile

107
Seria Galaxy Watch 7
Sursă foto: via GalaxyClub

Seria Galaxy Watch 7 include două dimensiuni de Galaxy Watch 7 și un Galaxy Watch Ultra complet nou. Noile ceasuri inteligente Samsung vor fi lansate la începutul lunii viitoare la un eveniment organizat de Samsung în Franța. Cum se întâmplă de obicei cu dispozitivele Samsung înainte de lansare, acum au apărut specificațiile pentru ambele ceasuri.

În primul rând, Galaxy Watch 7 va veni în dimensiuni de 40 mm și 44 mm – la fel ca Galaxy Watch 6. Acesta va fi disponibil în culorile verde și crem. Carcasa va fi din Armor Aluminium 2 cu un afișaj protejat de Sapphire Crystal. Este o sticlă folosită de Apple doar pentru cel mai scump ceas al său – Apple Watch Ultra 2.

Galaxy Watch 7 va rămâne, de asemenea, cu aceeași durabilitate 5ATM și IP68 și certificare MIL-STD-810H. Deci, acest ceas va putea rezista practic la orice. Pe partea bateriei, aceasta va rămâne, de asemenea, aceeași, cu o capacitate de 300 mAh la 40 mm și 425 mAh la modelul de 44 mm. Ne-am aștepta ca durata de viață a bateriei să fie puțin mai bună, dar poate nu semnificativ mai bună în comparație cu Galaxy Watch 6.

MIL-STD-810H este standardul de testare cel mai frecvent utilizat pentru a determina dacă un produs poate rezista efectelor condițiilor dificile de mediu. Versiunea H reprezintă a opta versiune a acestui standard de testare militară.

Cel mai mare upgrade de pe Galaxy Watch 7 va fi probabil noul procesor. Samsung trece de la un procesor de 5 nm la unul fabricat cu tehnologia de 3 nm. Acest lucru îl va face mai mic, mai puternic și mai eficient din punct de vedere energetic, potrivit AndroidHeadlines. Din informațiile de până acum, Samsung a dublat spațiul de stocare la 32GB. Și, în sfârșit, luminozitatea maximă va depăși 2.000 de niți, dar concret cât va fi nu știm momentan.

Anterior, cu seria Galaxy Watch 5, Samsung a lansat o versiune „Pro”. Acesta a fost Galaxy Watch 5 Pro, iar toată lumea credea că noul ceas mai mare al Apple se va numi „Pro” în loc de „Ultra”. Acum, Samsung l-a redenumit și a îmbunătățit câteva aspecte ale ceasului și este clar că va costa mai mult, fiind o variantă super-premium.

La fel ca Apple Watch Ultra, Galaxy Watch Ultra are o dimensiune a carcasei de 47 mm și este fabricat din titan. Culorile vor fi gri, argintiu și bej. Durabilitatea este puțin mai bună decât Galaxy Watch 7 obișnuit, cu acum 10ATM și IP68, respectând și certificarea MIL-STD-810H. În ciuda dimensiunii mai mari a carcasei în comparație cu Galaxy Watch 5 Pro, capacitatea bateriei este aceeași – 590 mAh.

Samsung folosește același procesor de 3 nm în interior, cu 32GB de stocare. Cu toate acestea, principala diferență aici este că luminozitatea maximă va atinge 3.000 de nit. Și știți ce alt smartwatch are 3000 niți de luminozitate maximă? Apple Watch Ultra 2. În cele din urmă, Galaxy Watch Ultra va fi vândut doar ca model LTE cu Bluetooth.

Nu avem încă prețuri, dar ne așteptăm să rămână aproape la fel ca Galaxy Watch 6, Galaxy Watch Ultra fiind puțin mai scump decât Galaxy Watch 5 Pro. Acest lucru se datorează faptului că nu va exista un model exclusiv Bluetooth, dar și a unei carcase mai mari anul acesta.

Ne așteptăm ca Samsung Galaxy Unpacked să aibă loc pe 10 iulie de la Paris. Acolo ar putea fi anunțate aceste noi ceasuri, împreună cu Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 și noi căști.