Galaxy Watch Ultra va exista, versiunea software-ului găsită online

118
Exclusive Galaxy Watch Ultra
Sursă foto: androidheadlines.com

Știm că Samsung va lansat în acest an, la Galaxy Unpacked de la Paris, seria Galaxy Watch 7. Viitoarea serie este compusă din Galaxy Watch 7 și Galaxy Watch 7 Classic, dar au fost zvonuri și despre un Galaxy Watch Ultra. Deși nu suntem siguri dacă Samsung va lansat un Galaxy Watch 7 Pro cu seria Galaxy Watch 7, un lucru este sigur: Samsung va lansa un smartwatch nou-nouț numit Galaxy Watch Ultra.

Anterior, au apărut detalii privind capacitatea bateriei lui Galaxy Watch 7 Pro. Conform celor mai recente informații, via AndroidHeadlines, Samsung ar putea introduce un Galaxy Watch Ultra în loc de Watch 7 Pro. Ne așteptăm ca Samsung să dezvăluie trei ceasuri noi: Watch 7, Watch 7 Classic și Watch Ultra.

Colegii noștri de la site-ul amintit mai sus au descoperit că au început testele One UI Beta pentru Watch Ultra. Samsung a dezvoltat 8 versiuni de testare One UI Beta. Acest lucru confirmă de fapt că Galaxy Watch Ultra va exista și va fi lansat. Inițial au fost supoziții că va fi vândut ca Galaxy Watch 7 Pro. Cu toate acestea se pare că Watch 7 Pro nu va exista. Va fi primul ceas Ultra lansat de Samsung.

Ultima versiune internă One UI Beta este L705FXXU0AXD8. L705F este numărul de model al viitorului ceas Watch Ultra. Litera U din versiunea One UI Beta reprezintă funcții noi, remedieri de erori și multe alte îmbunătățiri importante. Samsung trece smartwatch-ul prin faze importante de testare înainte de a-l lansa pe piață.

„A” reprezintă prima versiune One UI și XD pentru momentul în care a fost testată versiunea beta. X înseamnă 2024, iar D înseamnă aprilie. Pentru Galaxy Watch Ultra, 8 versiuni beta au fost testate în aprilie 2024. Acest lucru este foarte important pentru pregătirea unui produs perfect. Aceste informații provin de la serverul Samsung OTA, așa că este o sursă de încredere.

Litera A este prima literă a alfabetului latin și a celorlalte alfabete derivate din acesta. „C” este litera cu care încep cele mai multe cuvinte în limba română. Peste 19.750 de definiții ale termenilor ce încep cu litera „C“.

Deși ne așteptam la trei ceasuri noi (Watch 7, Watch 7 Classic și Watch Ultra), Samsung ar putea sări peste modelul Classic. Acest model a fost omis si din seria Galaxy Watch 5. Vor fi trei numere de model (SM-L705U, SM-L705N și SM-L705F) pentru viitorul Ultra. Aceste numere de model reprezintă SUA, Coreea și Global. Informații anterioare au indicat o baterie de 578mAh pentru un viitor Watch Ultra.

Sursă foto: via AndroidHeadlines

Au fost mai multe informații în ultimul timp și despre un model mai ieftin Samsung Galaxy Watch FE. Acesta va avea caracteristici similare cu Galaxy Watch 4 din 2021. Este grozav să vezi că Samsung introduce un model de ceas accesibil, deoarece bugetul multora nu este suficient pentru un smartwatch. Având în vedere că multe ceasuri inteligente premium costă aproape la fel ca un smartphone Android de gamă medie, un smartwatch bun la preț accesibil este binevenit.

Samsung Galaxy Watch FE va fi lansat în acest an, în lunile următoare. Galaxy Watch FE va fi disponibil cu modele cu numerele de model: SM-R866F, SM-R866U și SM-R866N, pentru SUA, Coreea și alte piețe.

Sursă foto: via AndroidHeadlines

Telefoanele și ceasurile inteligente au ușurat, fără îndoială, viața tuturor. Mai ales dacă ești o persoană care se antrenează frecvent, urmărirea activității tale de fitness poate fi extrem de benefică. În ciuda funcțiilor lor relativ limitate, ceasurile inteligente încă vin cu etichete de preț ridicate. Cu toate acestea, decizia Samsung de a introduce Watch FE ca alternativă la Watch Ultra este un pas lăudabil.

Ne putem aștepta la diferențe semnificative între Galaxy Watch Ultra și Galaxy Watch FE. Totuși, momentan nu avem specificații tehnice exacte ale acestor ceasuri. Watch Ultra ar putea dispune de senzori avansați care permit urmărirea mai precisă a activităților de antrenament, cum ar fi furnizarea de date mai precise în timpul înotului, datorită durabilității sporite împotriva presiunii apei. În plus, ar putea oferi o urmărire GPS mai precisă. Cel mai probabil bateria lui Galaxy Watch Ultra va fi semnificativ mai bună, deoarece Samsung plănuiește să folosească o baterie mult mai mare decât oricând înainte în următorul său smartwatch.