Galaxy Watch Under Armour Edition, compatibil Android și iPhone

1179
Sursa Foto: via PhoneArena.com

Samsung va anunța luni 5 august următorul său smartwatch, Galaxy Watch Active 2, pe site-ul său oficial. Ceasul inteligent Samsung va fi disponibil în versiunile obișnuite de conectivitate Bluetooth și LTE. În plus acum au apărut informații despre un al treilea model, o ediție Galaxy Watch Under Armour, care va atrage pasionații de sport și îmbrăcăminte sport.

Proiectat pentru a fi comercializat ca Galaxy Watch Under Armour Edition, noul ceas ar trebui să concureze direct cu Apple Watch Nike+ și Fitbit Iconic Adidas Edition. Se presupune că se va baza în totalitate pe conectivitatea Bluetooth și va oferi integrarea MapMyRun ca standard. Pentru ca smartwatch-ul Samsung să fie o opțiune mai atractivă, se pare că șase luni gratuite ale serviciului MapMyRun vor fi oferite celor care îl cumpără.

Galaxy Watch Under Armour Edition identic cu originalul

Ceasul inteligent Under Armour Edition arată identic cu cel al variantei Watch Galaxy Active 2 cu Bluetooth. Tot hardware-ul intern al acestuia din urmă este de așteptat să fie împrumutat, conform colegilor noștri de la PhoneArena. Dar pentru a face mai atrăgător smartwatch-ul pentru amatorii de fitness, a fost în mod special conceput pentru fanaticii de fitness. Galaxy Watch Under Armour Edition aparent poate fi cumpărat în alb și negru, amestecat cu o serie de nuanțe discrete. De asemenea, la fel ca modelele standard, cel sub marca Under Armour va fi disponibil atât pentru dimensiuni de 40 mm cât și pentru 44 mm.

Under Armor, Inc. este o companie americană de îmbrăcăminte și accesorii sportive. A fost fondată în 1996 și are sediul în Baltimore, Maryland, SUA. Produsele fabricate de Under Armour includ pantofi sport, tricouri, jachete, hanorace, pantaloni, jambiere, pantaloni scurți și accesorii, cum ar fi pungi, mănuși, șepci și echipament de protecție.

Noul wearable Samsung centrat pe fitness va avea o aplicație standard pentru electrocardiogramă (ECG). Cu toate acestea, conform informațiilor funcția va fi activată doar la începutul anului 2020 printr-o actualizare de software. Abia spre sfârșitul anului va primi Samsung aprobarea de la agenția americană FDA (Food and Drug Administration). Mai multe funcții cum ar fi avertizări pentru frecvențe cardiace extreme, foarte mari/foarte mici vor fi disponibile la lansare.

Ediția Under Armour va fi compatibilă atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iOS pentru iPhone. Ceasul inteligent Samsung va rula cea mai recentă versiune Tizen OS însoțită de interfața One UI și ar trebui să vină cu Bixby și Samsung Pay.