Acasă Stiri Samsung SM-G888N0 - alias Galaxy X - certificat în Corea de Sud

Samsung SM-G888N0 – alias Galaxy X – certificat în Corea de Sud

În această săptămână, un nou telefon mobil de la Samsung Electronics a primit certificarea de la National Radio Research Agency (NRRA), Agenția Națională pentru Cercetare Radio din Corea de Sud. Numărul de model al dispozitivului este SM-G888N0 și acesta este un număr de model care a fost în mod curent asociat cu Samsung Galaxy X – telefonul pliabil a lui Samsung.

Ca rezultat al certificării din partea NRRA a lui SM-G888N0, se fac speculații acum că telefonul pliabil a lui Samsung se apropie de un anunț oficial.

Aceasta nu este prima dată când telefonul cu numărul de model SM-G888N0 a fost văzut trecând prin procesul de certificare pre-lansare, deoarece numărul aceluiași model a fost văzut obținându-și certificarea de la Wi-Fi Alliance încă din aprilie anul acesta, în plus a obținut și certificarea Bluetooth SIG în iulie 2017.

Mai așteptăm și o certificare din partea FCC, care este echivalentul american pentru NRRA, și gata vom vedea noul smartphone pliabil Samsung.

Diferența față de certificările precedente constă în faptul că această ultimă certificare nu este doar cea mai recentă, dar este cea mai indicată pentru lansarea dispozitivului. Din nefericire, așa cum este cazul cu astfel de certificări venite din aceeași sursă, certificarea Agenției Naționale din Corea de Sud nu oferă nici un fel de informație suplimentară despre ceea ce este și ce oferă viitorul dispozitiv Galaxy X.

Acest telefon cu numărul de model SM-G888N0, este unul absolut nou și nu se se potrivește cu nici un alt model din cele aduse pe piață de Samsung până acum.

Pur și simplu această certificare subliniază numărul modelului, scopul dispozitivului (dispozitiv de comunicații mobile LTE), producătorul (Samsung Electronics) și data certificării (21 septembrie).

De asemenea, trecerea acestui model prin NRRA nu oferă nici o informație dacă dispozitivul va deveni efectiv disponibil în alte regiuni de pe mapamond din afara Coreei de Sud – unde pare să fie lansat și unde aproape sigur va fi disponibil pentru prima dată.

În ciuda lipsei de detalii cu privire la acest telefon, este clar că acesta va fi de natura pliabilă. Indiferent dacă telefonul pliabil va echivala sau nu cu succesul comercial, telefonul are deja o poveste în spatele său pentru că Samsung a tot menționat că lucrează și dezvoltă un astfel de telefon, în mod constant în ultimii ani.

Vor fi foarte mulți fani și curioși care vor acorda atenția cuvenită acestui viitor smartphone, în primul rând vor să vadă design-ul și bineînțeles caracteristicile, sperăm high-end ale acestui Samsung Galaxy X. Nu avem informații suplimentare, nu știm dacă acesta se va ridica la nivelul de caracteristici ale lui Galaxy S8 sau Galaxy Note 8.

În baza faptului că viitorul smartphone pliabil a primit certificarile de la Wi-Fi, Bluetooth SIG și, respectiv, NRRA, apariția acestuia pe firmament ar putea avea loc destul de curând.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...