Acasă Stiri Samsung SM-G888N0 - alias Galaxy X - certificat în Corea de Sud

Samsung SM-G888N0 – alias Galaxy X – certificat în Corea de Sud

În această săptămână, un nou telefon mobil de la Samsung Electronics a primit certificarea de la National Radio Research Agency (NRRA), Agenția Națională pentru Cercetare Radio din Corea de Sud. Numărul de model al dispozitivului este SM-G888N0 și acesta este un număr de model care a fost în mod curent asociat cu Samsung Galaxy X – telefonul pliabil a lui Samsung.

Ca rezultat al certificării din partea NRRA a lui SM-G888N0, se fac speculații acum că telefonul pliabil a lui Samsung se apropie de un anunț oficial.

Aceasta nu este prima dată când telefonul cu numărul de model SM-G888N0 a fost văzut trecând prin procesul de certificare pre-lansare, deoarece numărul aceluiași model a fost văzut obținându-și certificarea de la Wi-Fi Alliance încă din aprilie anul acesta, în plus a obținut și certificarea Bluetooth SIG în iulie 2017.

Mai așteptăm și o certificare din partea FCC, care este echivalentul american pentru NRRA, și gata vom vedea noul smartphone pliabil Samsung.

Diferența față de certificările precedente constă în faptul că această ultimă certificare nu este doar cea mai recentă, dar este cea mai indicată pentru lansarea dispozitivului. Din nefericire, așa cum este cazul cu astfel de certificări venite din aceeași sursă, certificarea Agenției Naționale din Corea de Sud nu oferă nici un fel de informație suplimentară despre ceea ce este și ce oferă viitorul dispozitiv Galaxy X.

Acest telefon cu numărul de model SM-G888N0, este unul absolut nou și nu se se potrivește cu nici un alt model din cele aduse pe piață de Samsung până acum.

Pur și simplu această certificare subliniază numărul modelului, scopul dispozitivului (dispozitiv de comunicații mobile LTE), producătorul (Samsung Electronics) și data certificării (21 septembrie).

De asemenea, trecerea acestui model prin NRRA nu oferă nici o informație dacă dispozitivul va deveni efectiv disponibil în alte regiuni de pe mapamond din afara Coreei de Sud – unde pare să fie lansat și unde aproape sigur va fi disponibil pentru prima dată.

În ciuda lipsei de detalii cu privire la acest telefon, este clar că acesta va fi de natura pliabilă. Indiferent dacă telefonul pliabil va echivala sau nu cu succesul comercial, telefonul are deja o poveste în spatele său pentru că Samsung a tot menționat că lucrează și dezvoltă un astfel de telefon, în mod constant în ultimii ani.

Vor fi foarte mulți fani și curioși care vor acorda atenția cuvenită acestui viitor smartphone, în primul rând vor să vadă design-ul și bineînțeles caracteristicile, sperăm high-end ale acestui Samsung Galaxy X. Nu avem informații suplimentare, nu știm dacă acesta se va ridica la nivelul de caracteristici ale lui Galaxy S8 sau Galaxy Note 8.

În baza faptului că viitorul smartphone pliabil a primit certificarile de la Wi-Fi, Bluetooth SIG și, respectiv, NRRA, apariția acestuia pe firmament ar putea avea loc destul de curând.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...