Acasă Stiri Samsung SM-G888N0 - alias Galaxy X - certificat în Corea de Sud

Samsung SM-G888N0 – alias Galaxy X – certificat în Corea de Sud

În această săptămână, un nou telefon mobil de la Samsung Electronics a primit certificarea de la National Radio Research Agency (NRRA), Agenția Națională pentru Cercetare Radio din Corea de Sud. Numărul de model al dispozitivului este SM-G888N0 și acesta este un număr de model care a fost în mod curent asociat cu Samsung Galaxy X – telefonul pliabil a lui Samsung.

Ca rezultat al certificării din partea NRRA a lui SM-G888N0, se fac speculații acum că telefonul pliabil a lui Samsung se apropie de un anunț oficial.

Aceasta nu este prima dată când telefonul cu numărul de model SM-G888N0 a fost văzut trecând prin procesul de certificare pre-lansare, deoarece numărul aceluiași model a fost văzut obținându-și certificarea de la Wi-Fi Alliance încă din aprilie anul acesta, în plus a obținut și certificarea Bluetooth SIG în iulie 2017.

Mai așteptăm și o certificare din partea FCC, care este echivalentul american pentru NRRA, și gata vom vedea noul smartphone pliabil Samsung.

Diferența față de certificările precedente constă în faptul că această ultimă certificare nu este doar cea mai recentă, dar este cea mai indicată pentru lansarea dispozitivului. Din nefericire, așa cum este cazul cu astfel de certificări venite din aceeași sursă, certificarea Agenției Naționale din Corea de Sud nu oferă nici un fel de informație suplimentară despre ceea ce este și ce oferă viitorul dispozitiv Galaxy X.

Acest telefon cu numărul de model SM-G888N0, este unul absolut nou și nu se se potrivește cu nici un alt model din cele aduse pe piață de Samsung până acum.

Pur și simplu această certificare subliniază numărul modelului, scopul dispozitivului (dispozitiv de comunicații mobile LTE), producătorul (Samsung Electronics) și data certificării (21 septembrie).

De asemenea, trecerea acestui model prin NRRA nu oferă nici o informație dacă dispozitivul va deveni efectiv disponibil în alte regiuni de pe mapamond din afara Coreei de Sud – unde pare să fie lansat și unde aproape sigur va fi disponibil pentru prima dată.

În ciuda lipsei de detalii cu privire la acest telefon, este clar că acesta va fi de natura pliabilă. Indiferent dacă telefonul pliabil va echivala sau nu cu succesul comercial, telefonul are deja o poveste în spatele său pentru că Samsung a tot menționat că lucrează și dezvoltă un astfel de telefon, în mod constant în ultimii ani.

Vor fi foarte mulți fani și curioși care vor acorda atenția cuvenită acestui viitor smartphone, în primul rând vor să vadă design-ul și bineînțeles caracteristicile, sperăm high-end ale acestui Samsung Galaxy X. Nu avem informații suplimentare, nu știm dacă acesta se va ridica la nivelul de caracteristici ale lui Galaxy S8 sau Galaxy Note 8.

În baza faptului că viitorul smartphone pliabil a primit certificarile de la Wi-Fi, Bluetooth SIG și, respectiv, NRRA, apariția acestuia pe firmament ar putea avea loc destul de curând.

Stiri

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...