Samsung Galaxy Xcover 5 primește actualizarea din decembrie 2022

186
Samsung Galaxy XCover 5
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

A fost impresionant cât de repede Samsung a lansat actualizarea Android 13 și One UI 5.0 în acest an. Actualizarea a ajuns chiar și la dispozitivele mai vechi, care nu s-au vândut bine sau nu sunt foarte populare, dar sunt compatibile cu Android 13. Acum, compania devine tot mai rapidă în lansarea actualizărilor pe măsură ce trece fiecare zi. Deși nici măcar nu am ajuns la sfârșitul lunii, Samsung a început deja să lanseze actualizarea de securitate din decembrie 2022 către mai multe din dispozitivele sale. De exemplu: Samsung Galaxy Xcover 5 (SM-G525F).

Telefonul robust Samsung Galaxy Xcover 5 primește versiunea de firmware G525FXXS5CVL4, potrivit SamMobile. Aceasta aduce corecția de securitate din decembrie 2022, care remediază un total de 93 de vulnerabilități de securitate. Actualizarea se lansează în prezent în 32 de țări, majoritatea din Europa, cu România printre ele. Urmează în scurt timp ca actualizarea să fie lansată la nivel global.

Actualizarea din decembrie 2022 lansată pentru Samsung Galaxy Xcover 5

Galaxy Xcover 5 este smartphone-ul robust al Samsung care a fost lansat în martie 2021. La momentul lansării, telefonul avea la bord sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.0. La începutul lunii decembrie 2022, Samsung Galaxy Xcover 5 a primit Android 13. În momentul lansării acestui telefon, Samsung a promis trei actualizări majore de Android. Astfel Galaxy Xcover 5 va primi și Android 14 cândva anul viitor.

Galaxy Xcover 5 are un ecran de 5,3 inch (13,46 cm), procesorul Exynos 850 și 4GB RAM / 64GB stocare internă. Are o baterie detașabilă de 3.000mAh cu încărcare rapidă 15W. Smartphone-ul este certificat IP68 pentru rezistență la praf și apă IP68 și MIL-STD810H pentru folosire în medii extreme.

MIL-STD-810 este un standard militar din SUA pentru echipamentele militare. Acesta atestă compatibilitatea echipamentelor și dispozitivelor cu temperaturi și presiuni extreme, radiații, umiditate, substanțe chimice și vibrații, printre altele.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy Xcover 5 veți primi o notificare când actualizarea este disponibilă. Se poate întâmpla în orice moment. Dacă nu aveți răbdare să sosească notificarea, puteți verifica manual accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.