Galaxy Xcover 5 primește patch-ul securitate din martie, One UI 4.1 încă nu

259
Samsung Galaxy XCover 5
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

După Galaxy Fold original, robustul smartphone Samsung Galaxy Xcover 5 a devenit al doilea smartphone relativ rar Samsung care primește o nouă actualizare de firmware. Din păcate nu este actualizarea la Samsung One UI 4.1, este corecția de securitate din martie 2022 și se lansează în toată Europa.

Actualizarea din martie pentru Xcover 5 va aborda peste 62 de vulnerabilități și amenințări de la Google și Samsung. Actualizarea va remedia 2 niveluri critice, 29 ridicate și 19 moderate. Samsung Galaxy Xcover 5 este unul dintre telefoanele Samsung care rulează încă Android 11. Nu ar trebui să treacă prea mult timp până va primi Android 12 și Samsung One UI 4.1, potrivit SamMobile. Această nouă actualizare vă va proteja dispozitivul de viruși și erori, îmbunătățind în același timp securitatea și stabilitatea sistemului. Acest lucru va îmbunătăți, la rândul său, experiența utilizatorului și va oferi performanțe perfecte.

Galaxy Xcover 5 primește actualizarea de securitate din martie și în România

Actualizarea de securitate din martie este disponibilă pentru Samsung Galaxy Xcover 5 și în România. De asemenea, țările din Europa de Sud-Est, Slovacia și Ungaria, Spania, Serbia, Austria și Țările de Jos primesc noua actualizare. Portugalia, Franța, Țările nordice, Germania, Austria, Slovenia, Republica Cehă, Bulgaria, Portugalia, Luxemburg, Grecia, Macedonia, Polonia, Italia, Kazahstan, Rusia, Elveția, Regatul Unit și Tările baltice mai sunt pe listă. Samsung Galaxy Xcover 5 primește versiunea de firmware G525FXXU5AVC1.

MIL-STD-810 este un standard militar american pentru echipamentele militare. Acesta atestă compatibilitatea echipamentelor și dispozitivelor cu temperaturi și presiuni extreme, radiații solare, umiditate, substanțe chimice, forțe de accelerație și vibrații.

Galaxy Xcover 5 are un ecran de 5,3 inch (13,46 cm), procesorul Exynos 850 și 4GB RAM / 64GB stocare internă. Are o baterie de 3.000mAh detașabilă cu încărcare rapidă 15W. Smartphone-ul este certificat IP68 pentru rezistență la praf și apă IP68 și MIL-STD810H pentru folosire în medii extreme.

Dacă se întâmplă să dețineți Xcover 5, de altfel un excelent telefon, trebuie să primiți o notificare de actualizare. Dacă nu ați primit notificarea puteți încerca să descărcați corecția de securitate din martie 2022 deschizând aplicația Setări -> Actualizare software. Dacă este acolo atingeți Descărcare și instalare. Procedura de instalare poate dura ceva timp pentru a finaliza descărcarea și instalarea actualizării.