Galaxy XCover 6 Pro certificat de FCC, mai multe specificații confirmate

210
Galaxy XCover 6 Pro certificat de FCC mai multe specificatii confirmate
Sursa Foto: @OnLeaks

Viitorul smartphone robust de la Samsung, Galaxy XCover 6 Pro, a primit o altă certificare vitală în drumul spre lansare. Dispozitivul a primit aprobarea FCC (Federal Communications Commission). Este de așteptat să sosească în curând și va fi succesorul lui Samsung Galaxy XCover Pro lansat în ianuarie 2020.

Comisia federală americană (FCC) a certificat două modele de Galaxy XCover 6 Pro: SM-G736U și SM-G736U1. Acestea ar putea fi variante blocate și, respectiv, deblocate ale viitorului telefon XCover pentru piața din SUA. Primul a fost de asemenea observat și într-o listare pe Google Play Console luna trecută.

Documentele FCC arată și schițele noului dispozitiv. Galaxy XCover 6 Pro are un design robust familiar, cu multă aderență în jurul marginilor. Certificarea FCC nu dezvăluie prea multe despre XCover 6 Pro, dar mai știm unele lucruri din informațiile anterioare. Galaxy XCover Pro 6, denumit și XCover Pro 2, a apărut în diverse știri în ultimele luni.

Galaxy XCover 6 Pro cu viteză de încărcare de 25W

Listarea din baza de date FCC confirmă zvonurile că viitorul dispozitiv robust Samsung va fi disponibil într-o variantă de stocare de 128GB. În plus, confirmă și suportul dual-SIM, potrivit AndroidHeadlines. O altă informație aflată din documentele FCC este viteza de încărcare. Galaxy XCover 6 Pro ar trebui să se încarce la 25W (9,0 V, 2,77 A sau 11,0 V, 2,25 A).

Pe baza informațiilor precedente telefonul robust va avea un afișaj AMOLED de 6,56 inch cu o rezoluție Full HD+ (1080 x 2408 pixeli). Rata de reîmprospătare a afișajului poate rămâne la doar 60 Hz. Smartphone-ul va avea la bord procesorul Qualcomm Snapdragon 778G și 6GB de memorie RAM. Sigur dispozitivul poate veni și în alte configurații de memorie și stocare.

Capacitatea de memorie a creierului uman are echivalentul a 2,5 petabytes. Ca număr, un „petabyte” înseamnă 1.024TB (terabiți) sau un milion de GB. Centrul de calcul al Yahoo are 2 petabyți. Este cu 20% mai mic decât capacitatea unui creier uman!

Se pare că XCover Pro 6 va avea o cameră principală de 50MP și una ultra-wide de 12 sau 8MP. Camera frontală va fi de 13 megapixeli. Întregul pachet va funcționa cu o baterie de 4.050 mAh. Informațiile de până acum sugerează că telefonul va rula pe Android 12 și One UI 4.1.

Cea mai recentă apariție pe site-ul Federal Communications Commission este un indiciu că lansarea oficială a dispozitivului nu este prea departe. Nu putem face o estimare în acest moment, dar sigur Samsung nu va aglomera Galaxy Unpacked din august când va lansa telefoanele pliable și seria Galaxy Watch 5. Probabil Samsung Galaxy XCover 6 Pro va fi lansat până în luna august. Deci, ar trebui să devină oficial destul de curând.