Samsung Galaxy XCover 6 Pro – primele fotografii și specificații

275
Samsung Galaxy Xcover6 Pro
Sursa Foto: @OnLeaks

Era destul de clar că Samsung va lansa în acest an un nou model de telefon robust. Au fost informații că vom primi două astfel de smartphone-uri, dar nici acum nu știm sigur. În urmă cu câteva luni, OnLeaks a publicat randări 3D ale telefonului Samsung Galaxy XCover Pro 2. De atunci au apărut noi informații, inclusiv că numele real de piață al telefonului ar putea fi Galaxy XCover 6 Pro.

Acum au apărut noi randări cu Samsung Galaxy XCover 6 Pro, designul general arată la fel cu XCover Pro 2, dar sunt unele corecții. De exemplu, cele două camere și două dintre butoane laterale au acum accente de culoare roșie, ceea ce este destul de tipic pentru serie. Acestea ar trebui să fie butoane de comandă rapidă, conform GSMArena. Apropo, ele permit utilizatorului să declanșeze rapid o acțiune prestabilită fără a utiliza ecranul.

Samsung Galaxy XCover 6 Pro cu o cameră principală de 50MP

În orice caz, informațiile anterioare au arătat că Samsung Galaxy XCover 6 Pro va avea un procesor Snapdragon 778G. Acesta va fi cuplat cu 6GB de memorie RAM și 128GB de stocare. Ecranul va avea diagonala de 6,56 inch (16,66 centimetri), rezoluția de 1.080 x 2.408 pixeli și o rată de reîmprospătare standard de 60 Hz. Noul telefon robust va fi fi urmașul lui Samsung Galaxy XCover 5.

Telefonul este de așteptat să aibă o cameră principală de 50MP și o cameră ultra-wide de 8 sau 12 MP. Pe partea frontală, pentru selfie și apeluri video va fi una de 13MP. Ne așteptăm la certificarea IP68 pentru la rezistența la praf și la apă, plus evaluări suplimentare pentru protecție. Este vorba despre MIL-STD810H pentru folosire în medii extreme.

MIL-STD-810 este un standard american pentru echipamentele militare. Acesta atestă compatibilitatea echipamentelor și dispozitivelor cu temperaturi și presiuni extreme, radiații solare, umiditate, substanțe chimice, forțe de accelerație și vibrații.

Telefonul va fi alimentat de o baterie de 4.050 mAh. Acea baterie ar trebui să fie detașabilă, cu pini pogo în partea de jos pentru o stație de încărcare (care încarcă de obicei mai multe telefoane simultan). Din punct de vedere al dimensiunilor, Samsung Galaxy XCover 6 Pro va avea 169 x 80 x 10mm și va cântări în jur de 235 de grame.

Încă nu există nicio indicație despre când Samsung va lansa acest telefon robust Galaxy Xcover6 Pro. Aceste modele sunt de obicei destinate profesioniștilor, dar sunt disponibile și pentru utilizatorii obișnuiți să le cumpere. Riscăm și un preț, probabil va costa în jur de 450 de euro.