Galaxy S23 și Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition pentru US Army

282
Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition
Sursa foto: via sammobile.com

Compania Samsung a lansat în SUA două noi modele Tactical Edition: Galaxy S23 Tactical Edition și Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition. Ambele dispozitive au fost inspirate de succesul lui Galaxy S20 Tactical Edition vândut tot în Statele Unite. Samsung a spus că Galaxy S20 Tactical Edition a fost adoptat de mii de angajați DoD (Department of Defense – Departamentul Apărării). În urma acestui succes au venit noile modele: Galaxy S23 și Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition pentru US Army.

Telefoanele Galaxy S23 și XCover 6 Pro Tactical Edition sunt pregătite pentru misiune și includ aplicații speciale pentru operatori. Amintim, printre altele, Android Team Awareness Kit (ATAK) și Battlefield Assisted Trauma Distributed Observation Kit (BATDOK). ATAK oferă operatorilor o conștientizare îmbunătățită a situației în timp real. În același timp, BATDOK colectează și distribuie informații în timp real despre întâlnirea cu pacienții.

Samsung și-a anunțat cele două noi telefoane Tactical Edition la SOF Week în Tampa, Florida, săptămâna trecută. Săptămâna SOF – Special Operations Forces (SOF) este o convenție națională dedicată Forțelor de Operațiuni Speciale (SOF). Evenimentul a avut loc între 8 și 11 mai 2023. Au participat peste 16.000 de membri din industria militară și militari aparținând diferitelor arme.

Samsung Galaxy S23 și Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition

Cele două telefoane Tactical Edition îndeplinesc, de asemenea, cerințele de securitate militară din SUA. Ambele modele sunt protejate de Samsung Knox și Knox Dual Data at Rest (DualDAR). Aceste specificații îndeplinesc cerințele National Security Agency – NSA pentru protejarea datelor confidențiale.

NSA este o agenție de informații a Department of Defense. Este responsabilă pentru monitorizarea, colectarea și prelucrarea la nivel mondial a informațiilor și datelor în scopuri de informații externe și interne și contrainformații.

Samsung DeX joacă, de asemenea, un rol cheie pe Galaxy S23 și Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition, conform SamMobile. Platforma Samsung DeX pe dispozitive permite unităților militare de aplicare a legii să efectueze operațiuni în vehicul fără a avea nevoie de un laptop montat.

Telefoanele Tactical Edition au aceeași calitate înaltă a construcției ca Samsung Galaxy S23 și Galaxy XCover 6 Pro. Galaxy S23 Tactical Edition este certificat IP68 pentru rezistență la praf și apă și oferă protecție Gorilla Glass Victus+ și Armor Aluminium. Dar, pe lângă aceste specificații standard, telefonul Tactical Edition este, de asemenea, ambalat într-o carcasă robustă de calitate militară. Cu această carcasă telefonul poate poate fi montat pe piept sau purtat pe antebraț de soldați sau ofițeri.

Și Samsung Galaxy XCover 6 Pro este certificat IP68. Este compatibil cu standardul militar american MIL-STD-810H. Astfel telefonul poate supraviețui căderilor de la o înălțime de până la 1,5 metri și poate funcționa eficient într-o gamă largă de temperaturi.

Samsung a spus că Galaxy S23 și Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition vor fi lansate mai târziu în această vară. Samsung Business Insights USA a spus că cele două noi smartphone-uri Tactical Edition „vor fi instrumente valoroase care îi pot ajuta pe luptătorii noștri să-și îndeplinească misiunile”.