Galaxy XCover 6 Pro și Galaxy Tab Active 4 Pro la vânzare în SUA

463
Samsung Galaxy XCover 6 Prosi Galaxy Tab Active 4 Pro lansate in SUA
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat două dispozitive robuste în urmă cu câteva luni, smartphone-ul Galaxy XCover 6 Pro și tableta Galaxy Tab Active 4 Pro. Disponibile pe mai multe piețe, acestea nu au fost disponibile în Statele Unite la lansare. Acum, gigantul sud-coreean a anunțat că ambele dispozitive sunt acum disponibile pentru cumpărare în SUA.

Aceste produse au propria lor țintă de nișă, care pare suficient de mare pentru a convinge Samsung să-și extindă în continuare oferta de telefoane și tablete robuste. Deoarece am scris anterior despre Galaxy XCover 6 Pro și Galaxy Tab Active 4 Pro, vă prezentăm acum, via PhoneArena, doar o scurtă recapitulare a ceea ce pot cele două dispozitive robuste Samsung. Dacă sunteți în căutarea unui smartphone durabil, Samsung Galaxy XCover 6 cu siguranță oferă rezultatele așteptate. La fel este și cazul tabletei Samsung Galaxy Active 4 Pro.

Samsung Galaxy XCover 6 Pro și Galaxy Tab Active 4 Pro lansate în SUA

Samsung Galaxy XCover 6 Pro. Este cel mai avansat telefon robust de la Samsung, dar nu este la același nivel de putere ca modelele premium. Dar, Galaxy XCover 6 este un telefon standard de gamă medie într-un corp foarte solid și durabil.

Sub capotă, Galaxy XCover 6 Pro are un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 778G 5G asociat cu 6GB RAM și 128GB stocare. Este o listă de specificații destul de standard pentru un telefon de nivel mediu peste medie, așa că Galaxy XCover 6 ar putea atrage și alte tipuri de clienți.

Corning este un producător de sticlă și materiale conexe pentru aplicații industriale. Compania a fost fondată în 1851 și are sediul în Corning, New York. Corning a fabricat ferestrele pentru principalele vehicule spațiale americane.

Ecranul LCD de 6,6 inch (16,76 cm) acceptă rezoluția FHD+ și dispune de Corning Gorilla Glass Victus+. Este cel mai recent tip de sticlă protecție din industrie. Acesta ar trebui să ofere rezistență la zgârieturi și deteriorare pentru a vă salva telefonul de la distrugere în cazuri extreme. Telefonul este compatibil MIL-STD-810H pentru a rezista la altitudini extreme, temperaturi, vibrații și umiditate. Samsung Galaxy XCover 6 Pro poate rezista, de asemenea, la căderi de până la 1,5 m și este clasificat IP68 pentru rezistență la praf și apă. XCover 6 Pro cântărește 235 grame.

Când vine vorba de camere, să spunem că Galaxy XCover 6 Pro este destul de decent. Telefonul are o configurație dual-camera (50MP+8MP) și un selfie snapper de 13 megapixeli. O baterie de 4.000 mAh menține luminile aprinse și oferă suficient suc pentru câteva zile de utilizare medie.

Galaxy Tab Active 4 Pro cu ecran protejat de Gorilla Glass 5

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro. Aceasta se simte ca versiunea pentru tabletă a lui Galaxy XCover 6 Pro, cel puțin pe hârtie. Evident, tableta are un afișaj și o baterie mai mari, dar multe dintre celelalte specificații vor fi aceleași. Pentru început, tableta este alimentată de același procesor Snapdragon 778G 5G. Chiar are și aceeași configurație de memorie, 6GB RAM și 128GB stocare. Cu toate acestea, Galaxy Tab Active 4 Pro este disponibilă și într-o versiune mai ieftină de 64GB dacă nu vă puteți permite modelul de 128GB.

În ceea ce privește afișajul, ecranul LCD TFT de 10,1 inch (25,65 cm) al Galaxy Tab Active 4 Pro cu rezoluție FHD este protejat cu Corning Gorilla Glass 5. Această sticlă de protecție este ceva mai slabă decât cea care protejează Galaxy XCover 6 Pro.

Pe spate, tableta are o cameră principală de 13MP, în timp ce în față există o cameră de 8MP. Bateria de 7.600 mAh are încărcare rapidă de 15W, dar cam asta este tot ce știm până acum despre ea. Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro împărtășește aceleași caracteristici robuste ca XCover 6 Pro, inclusiv certificarea cu standardul militar american MIL-STD-810H și ratingul IP68. Cu toate acestea, deoarece Galaxy Tab Active 4 Pro dispune de Corning Gorilla Glass 5 în loc de Victus+, poate rezista „doar” la căderi de până la 1 sau 1,2 metri atunci când folosești husa de protecție inclusă.

Ambele dispozitive acceptă conectivitatea 5G și sunt livrate cu Android 12 din cutie în SUA. Prețul pentru Galaxy Tab Active 4 Pro începe de la 649 USD. Samsung nu a împărtășit încă detalii despre prețul lui Galaxy XCover 6 Pro, dar va costa în jur de 600$, deoarece este deja disponibil la un preț similar pe mai multe piețe.