Galaxy Xcover 7 mai aproape de lansare, a fost certificat de BIS India

214
Galaxy Xcover 7 certificat de BIS India
Sursa foto: androidheadlines.com

Recent am scris că Samsung lucrează la un nou smartphone robust, Galaxy Xcover 7. Am publicat și primele fotografii cu acest telefon de unde am văzut noul său design. Telefonul a apărut și pe un site de referință de unde am aflat și câteva detalii suplimentare despre el. Deși încă nu se știe despre data lansării sale, dispozitivul a fost acum certificat de BIS (Biroul Indian de Standarde).

BIS – Indian Bureau of Standards a certificat Galaxy Xcover 7 cu numărul de model SM-G556B, potrivit AndroidHeadlines. Listarea pe site-ul BIS nu dezvăluie nimic despre dispozitiv, ceea ce nu este surprinzător. Site-ul BIS menționează de obicei doar numărul de model al produsului. Lucrul surprinzător este că Samsung a lansat Galaxy Xcover 5 și Galaxy Xcover 6 Pro în India după ce aceste modele au fost certificate acolo. Se pare că Samsung intenționează să lanseze pe Galaxy Xcover 7 în scurt timp în India.

Cel mai probabil în scurt timp vor mai apărea și alte certificări pentru Galaxy Xcover 7, astfel încât specificațiile ar putea să nu rămână secrete pentru mult timp. Așa cum stau lucrurile, avem doar câteva detalii despre telefon. Telefonul robust de nouă generație va fi livrat cu Android 14 și One UI 6 la bord și 6GB de RAM. Samsung îl poate oferi în mai multe variante de RAM, dar nu există momentan nicio confirmare în acest sens.

Procesorul care alimentează Galaxy Xcover 7 este de tip octa-core și are două nuclee CPU de înaltă performanță care funcționează la o frecvență maximă de 2,2 GHz. Cele șase nuclee de eficiență sunt tactate la 2,0 GHz. GPU-ul Mali-G57 MC2 produs de compania ARM este și el la bord alături de procesor. Pe baza acestor informații, procesorul poate fi Mediatek Helio G99 sau Dimensity 6100+. Ambele cipuri au aceleași specificații de bază, dar cel din urmă acceptă conectivitate 5G.

Deoarece sunt procesoare mai ieftine, este posibil ca Xcover 7 să nu fie o continuare directă a Galaxy Xcover 6 Pro. Acesta are un cip Snapdragon 778G 5G mai puternic decât cele amintite mai sus. O singură cameră din spate indică un viitor smartphone robust și ieftin. Numărul modelului (SM-G556B) sugerează că este succesorul lui Galaxy Xcover 5 din 2021 (SM-G525F).

Pentru a obține certificarea MIL-STD-810H un produs trebuie să treacă 30 de situații de testare. De exemplu, printre altele, temperaturi extreme și șocuri de temperatură, radiații, șoc balistic, atmosferă acidă și corozivă, atmosferă explozivă sau vibrații.

Telefoanele inteligente din seria Xcover de la Samsung au același nivel de robustețe, indiferent de prețul lor. Așadar, Galaxy Xcover 7 ar trebui să aibă standardul militar american MIL-STD-810H și certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf. De asemenea, ne așteptăm la rezistență la cădere la beton, butoane hardware personalizabile, o baterie detașabilă și sensibilitate la atingere îmbunătățită.