Samsung evidențiază caracteristicile lui Galaxy XCover 6 Pro

565

Samsung a lansat luna trecută cel mai recent smartphone robust, Galaxy XCover 6 Pro. Acum compania a lansat un videoclip promoțional care evidențiază caracteristicile cheie ale telefonului și cazurile de utilizare. Telefonul robust este ideal pentru profesioniștii care lucrează în retail, servicii publice, logistică și zone industriale. Cu alte cuvinte, oamenii care lucrează activ în aer liber sau sunt adesea expuși la vreme extremă sau la medii de lucru. Samsung Galaxy XCover 6 Pro este pregătit să se ocupe de toate.

Galaxy XCover 6 Pro diferă de un smartphone obișnuit în mai multe moduri. În primul rând, vine cu o baterie de 4.050 mAh detașabilă. Acest lucru vă oferă flexibilitatea de a transporta o baterie suplimentară pe care o puteți înlocui rapid în cazul în care dispozitivul rămâne fără combustibil atunci când este în aer liber, potrivit AndroidHeadlines. Telefonul acceptă și încărcarea prin pini pogo, pe lângă un port USB tip C.

Difuzoarele acestui telefon sunt mai puternice, ceea ce le face utilizabile pentru apeluri sau redare media chiar și în medii zgomotoase. Samsung Galaxy XCover 6 Pro este echipat cu un ecran LCD de 6,6 inch (16,76 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Ecranul are protecție Corning Gorilla Glass Victus+ și sensibilitate la atingere îmbunătățită care vă permite să operați pe ecran cu mănuși de piele sau mâinile umede. Și dacă nu puteți introduce codul de blocare sau nu puteți utiliza scanerul de amprentă montat lateral, există recunoaștere facială pentru a vă salva.

Galaxy XCover 6 Pro cu rating IP68 și certificare MIL-STD-810H

Xcover 6 Pro are două butoane fizice suplimentare, împreună cu tasta de pornire și controale de volum. Aceste butoane sunt programabile după bunul plac. Astfel, îi puteți solicita să deschidă rapid o aplicație sau să efectueze o sarcină în funcție de nevoile dvs. Cu un rating IP68 și certificare MIL-STD-810H telefonul va supraviețui căderilor sau expunerii la ploaie.

MIL-STD-810H este folosit pentru testarea echipamentelor și dispozitivelor militare de către US Air Force, US Army și US Navy. Ultima versiune a acestui standard este MIL-STD-810H este cea mai nouă versiune și înlocuiește MIL-STD-810G.

Acest smartphone vine, de asemenea, cu capabilități de scanare a codurilor de bare care fac lucrurile mai ușoare pentru companii. Samsung oferă în plus o gamă completă de accesorii dedicate clienților de afaceri. Opțiunile de conectivitate 5G și Wi-Fi 6E asigură un internet super-rapid pentru a finaliza rapid lucrurile, în interior și în aer liber.

Alte atracții la Samsung Galaxy XCover 6 Pro includ procesorul Snapdragon 778G 5G cuplat cu 6GB RAM / 128GB stocare. Stocarea este extensibilă cu ajutorului unui card Micro-SD. Smartphone-ul are o cameră principală de 50MP, una frontală de 13MP, o mufă pentru căști de 3,5 mm și suport Samsung DeX.

Acest videoclip promoțional nu intră în detalii despre prețuri și disponibilitate despre Galaxy XCover 6 Pro. Dar dispozitivul se vinde deja cu 599 de euro în Europa. Modelul XCover 6 Pro Enterprise Edition va costa 609 euro.