Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 lansate de Samsung

225
Samsung lansează Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active 5
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat astăzi, la nivel global, noile Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5. Telefonul și tableta sunt dedicate mediului de afaceri, gândite să facă față unor provocări intense, inclusiv pentru munca pe teren, unde versatilitatea, optimizarea și securitatea sunt esențiale. Dispunând de standard militar de rezistență și conectivitate 5G avansată, Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 asigură o încredere sporită și performanță puternică, chiar și în condiții dificile.

Ambele dispozitive vor asigura o mobilitate îmbunătățită datorită conectivității 5G de care dispun. Cele două modele au performanțe mai bune datorită îmbunătățirilor aduse procesorului, dar și memorie mai mare. În plus, XCover 7 are o cameră nouă și puternică la spate și un ecran extins ca mărime și rezoluție. De asemenea, Samsung Galaxy Tab Active 5 are o baterie înlocuibilă, cât și Modul Fără Baterie.

La Samsung, înțelegem că afacerile de astăzi se confruntă cu provocări și oportunități fără precedent și au nevoie de produse care să țină pasul cu nevoile lor dinamice. De aceea am creat Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 special pentru cei care lucrează în prima linie. Acestea nu sunt doar puternice și versatile, ci și durabile și sigure”. A declarat Jerry Park, vicepreședinte executiv și șef al echipei globale de afaceri mobile B2B, MX Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom.

Concepute pentru a rezista în condiții de muncă dificile cele două permit muncitorilor să-și utilizeze smartphone-urile și tabletele fără griji. Ambele dispozitive – alături de S Pen-ul inclus al Tab Active 5 – au certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Construit conform standardului militar american MIL-STD-810H, Galaxy XCover 7 este conceput pentru a rezista la șocuri de la căderi de până la 1,5 metri. În același timp tableta poate rezista la căderi de 1,8 metri atunci când este utilizată cu husa de protecție inclusă.

Galaxy XCover 7 și Tab Active 5 beneficiază de sticlă Corning Gorilla Glass Victus+ și, respectiv, Corning Gorilla Glass 5. Aceste tiputi de sticlă îmbunătățesc durabilitatea și rezistența la zgârieturi. Ecranele dispozitivelor permit, de asemenea, ajustări ale sensibilității la atingere. În acest fel sunt ușor de utilizat pentru lucrătorii care poartă mănuși.

De asemenea, ambele dispozitive au fost testate extensiv pentru utilizarea cu dezinfectanți. Cu aceste specificații, dispozitivele robuste Galaxy sunt construite pentru a rezista la vreme severă sau la pericole, făcându-le ideale pentru o varietate largă de lucrători din prima linie.

În lumea din ce în ce mai digitală de astăzi, întreprinderile au nevoie ca angajații să rămână conectați și online. Galaxy XCover 7 are 5G rapid și fiabil, împreună cu Wi-Fi 5. În același timp, Samsung Galaxy Tab Active 5 oferă 5G și Wi-Fi 6. Această conectivitate de vârf permite angajaților să colaboreze mai eficient.

În plus față de conectivitatea fluentă, ecranele premium ale XCover 7 și Tab Active 5 facilitează utilizarea ușoară și convenabilă. Ecranul de 6,6 inch (16,76 cm) al XCover 7 are suprafață și rezoluție mai mari față de generațiile anterioare. Ecranul de 8.0 inch (20,32 centimetri) al Tab Active 5 oferă o vizibilitate îmbunătățită în condiții exterioare, datorită luminii crescute, și o experiență de vizionare mai fluidă cu o rată de reîmprospătare de până la 120Hz. Ambele dispozitive sunt foarte subțiri și ușoare, perfecte pentru utilizare la locul de muncă sau în mișcare.

Dispozitivele robuste de la Samsung asigură continuitatea muncii, oferind angajaților sprijinul și conectivitatea de care au nevoie, chiar și în cele mai dificile condiții de lucru. Atât Galaxy XCover 7, cât și Tab Active 5 au încărcare rapidă  pentru a reduce timpul dintre încărcări. Ambele dispozitive sunt echipate cu baterii înlocuibile, reducând timpul de inactivitate la locul de muncă și în afara acestuia.

Galaxy Tab Active 5 poate funcționa fără baterie în modul No Battery Mode. Acest lucru le permite angajaților să utilizeze dispozitivul fără întrerupere în timpul muncii sau când sunt în mașină, menținând sănătatea bateriei în medii cu temperaturi ridicate. De asemenea, Galaxy XCover 7 și Tab Active 5 au pini de încărcare POGO. Acestea simplifică procesul de încărcare, permițând locurilor de muncă cu stații POGO să încarce mai multe dispozitive simultan.

Atît telefonul, cât și tableta sunt concepute pentru a maximiza productivitatea și a facilita munca de teren. Creșterea volumului difuzorului limitează confuzia pe șantierele de lucru prin asigurarea unei sunet precis. Tastele programabile permit scurtături și îmbunătățesc productivitatea. În același timp, scanarea rapidă a codurilor de bare prin intermediul Knox Capture optimizează operațiile în depozite sau puncte de vânzare mobile (mPOS).

Seria robustă Samsung Galaxy permite angajaților să facă mai mult în mai puțin timp. Astfel contribuie la îndeplinirea cererilor tot mai mari ale consumatorilor prin creșterea productivității și a operațiunilor în mediul de lucru. Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 sunt de asemenea compatibile cu o varietate de accesorii terțe. De exemplu, diferite huse funcționale la stații de încărcare, PTT-uri USB-Type C și altele – permitând integrarea completă în orice operațiune de la locul de muncă.

Pentru prima dată în cazul dispozitivelor robuste Samsung, Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 beneficiază de suport Samsung Knox Vault. În cadrul angajamentului Samsung Galaxy de a extinde protecțiile de securitate puternice dincolo de dispozitivele flagship, clienții enterprise au acum o mai mare varietate de dispozitive pe care le pot utiliza în siguranță pentru nevoile lor de afaceri. Knox Vault ajută la protejarea celor mai critice date de pe aceste dispozitive. Sunt incluse aici informațiile de pe ecranul de blocare, cum ar fi codurile PIN, parolele și modelele. Samsung Knox Vault a fost creată pentru a proteja datele utilizatorilor nu doar împotriva atacurilor bazate pe software, ci și împotriva atacurilor hardware folosind instrumente profesionale de înaltă performanță.

Noul Galaxy XCover 7 și Galaxy Tab Active 5 vor fi disponibile începând cu luna ianuarie 2024. Vom reveni cu toate caracteristicile și specificațiile celor două dispozitive în zilele următoare.