Galaxy XCover 7 testat pe Geekbench cu MediaTek Dimensity 6100+

240
Galaxy XCover 7 testat pe Geekbench cu MediaTek Dimensity
Sursa foto: androidheadlines.com

Despre Samsung Galaxy XCover 7 am scris de mai multe ori în ultimul timp, iar acum lucrurile se precipită. Telefonul ar putea fi disponibil în curând pentru cumpărare. Cu toate acestea nu am știut numărul de model, lucru important pentru un telefon mobil. Acum viitorul smartphone robust de la Samsung a apărut pe Geekbench, de unde am aflat noi detalii, inclusiv numărul de model.

În urmă cu câteva zile, imagini cu Galaxy XCover 7 au apărut online, ceea ce ne-a permis să aruncăm o privire asupra aspectului viitorului gadget. Se așteaptă ca modelul să ajungă pe piață undeva în jurul primului trimestru al anului 2024, dacă Samsung nu decide în alt fel.

Viitorul smartphone robust a fost depistat zilele trecute pe Geekbench. Gadgetul Galaxy XCover 7 are numărul de model SM-G556B. În ​​testele single-core și multi-core, smartphone-ul a obținut scoruri de 663 și, respectiv, 1.867 puncte. Pe Geekbench telefonul a avut sistemul de operare Android 14 și 6 GB de memorie RAM, potrivit SamLover, de unde provine informația. Mai mult, pe Geekbench Samsung Galaxy XCover 7 a avut un procesor cu o viteză maximă de 2,20 GHz și un GPU Mali-G57 MC2.

Procesorul dispozitivului poate fi MediaTek Helio G99. Cu toate acestea, ar putea fi și MediaTek Dimensity 6100+ dacă se dovedește a fi ediție 5G. Deoarece numărul modelului pare să sugereze că este o variantă 5G, MediaTek Dimensity 6100+ va alimenta, cel mai probabil, gadgetul. De asemenea, este de remarcat faptul că viitorul smartphone Galaxy A15 5G va avea același procesor.

Procesorul MediaTek Dimensity 6100+ este fabricat de TSMC cu tehnologia de 6 nm și funcționează similar cu MediaTek Helio G99 în 5G. Are două nuclee CPU ARM Cortex-A76 de 2,2 GHz, șase nuclee CPU ARM Cortex-A55 de 2 GHz și un GPU ARM Mali-G57 MC2.

MIL-STD-810 este menținut printr-un parteneriat Tri-Service care include US Air Force, US Army and US Navy. Sunt mai multe versiuni ale acestui standard începând din 1962. Versiunea cea mai nouă MIL-STD-810H este din 31 ianuarie 2019.

Galaxy Xcover 7 are un design robust, cu margini înălțate, un spate canelat pentru aderență sporită și rezistență la impact. Telefonul are două camere pe spate și un blitz cu LED. Funcțiile tastaturii care pot fi configurate de utilizator cum dorește și includ scanarea codurilor de bare, accesarea aplicațiilor și capabilitățile de apăsare și vorbire. Nu lisește rezistență IP68 la praf și apă, iar certificarea cu standardul militar american MIL-STD-810H va fi prezentă. Acest standard asigură că telefonul rezistă la căderi pe suprafețe de beton și la condiții extreme de temperatură.