Primele imagini cu Galaxy Xcover 7, un telefon robust cu standard militar

265
Primele imagini cu Galaxy Xcover 7
Sursa foto: Google

Samsung are tradiție în a lansa telefoane robuste în seria Galaxy Xcover. Acum au apărut primele imagini cu Samsung Galaxy Xcover 7, urmașul lui Galaxy Xcover 6 Pro, lansat în iunie 2022. În mod ciudat, numărul de model al noului dispozitiv este SM-G556B, în timp ce numărul de model al predecesorului este SM-G736B.

La prima vedere acest număr de model pare să nu aibă sens. Ar avea sens dacă Samsung Galaxy Xcover 7 ar fi o continuare a modelului Galaxy Xcover 5 din 2021, care, de asemenea, nu folosea numele Pro și avea un număr de model SM-G525F. În acest fel este posibil ca viitorul model să nu aibă numele Pro atașat la sfârșitul denumirii.

Samsung Galaxy Xcover 7 este de așteptat să vină cu standardul militar american MIL-STD-810H. Asta înseamnă că telefonul poate supraviețui unor temperaturi extreme și în medii dificile. Telefonul poate funcționa în medii cu vibrații și șocuri de la împușcături, șocuri balistice și multe altele, potrivit PhoneArena. De asemenea, este clasificat IP68, ceea ce îl face impermeabil la praf, iar telefonul poate fi scufundat în apă limpede până la o adâncime de 1,5 metri timp de 30 de minute fără a suferi deteriorări.

Deși nu avem diagonala ecranului, din fotografii vedem că telefonul va avea afișajul Infinity-V, cunoscut ca afișajul cu o „crestătură tip strop de apă în cădere”. Știm că Samsung Galaxy Xcover 6 Pro a avut un preț de 600 de dolari la lansare. Luând în considerare acest lucru, viitorul model robust ar trebui să fie sub acest preț. Fără numele Pro în coadă, ne uităm la un telefon robust destul de accesibil. Există o singură cameră pe spatele lui Galaxy Xcover 7 (cu bliț LED dual) în comparație cu cele două camere pe spatele lui Xcover 6 Pro.

Inelul camerei este roșu, ceva văzut la modelele precedente Galaxy Xcover. De asemenea, roșu este inelul din jurul butonului lateral Push-to-Talk. Asta înseamnă că telefonul acceptă apăsare pentru a vorbi și butonul poate fi atribuit unei anumite aplicații sau unei anumite comenzi. Panoul din spate are un design format din linii diagonale decupate din panou pentru mai multă protecție.

Seria Xcover se caracterizează prin rezistență ridicată la medii extrem de dure. Primul Galaxy Xcover (GT-S5690) a fost lansat de Samsung în august 2011. Avea un ecran tactil de 3,65 inch (9,27 cm), o cameră de 3,15 MP și o baterie de 1.500 mAh.

O caracteristică interesantă pe telefoanele Galaxy Xcover este o baterie înlocuibilă. Acest tip de baterie era disponibilă pe vremuri la toate telefoanele. Atunci, utilizatorii cumpărau baterii suplimentare, le încărcau și le purtau în buzunare gata să facă o schimbare rapidă atunci când bateria rămânea fără curent.

Dacă sunteți în căutarea unui telefon robust la preț accesibil, Samsung Galaxy Xcover 7 ar putea fi pentru dvs. Deși avem aceste randări pe care să le priviți, încă așteptăm să iasă la suprafață primul lot de specificații despre care se zvonește. Sperăm să se întâmple în cel mai scurt timp.