Galaxy XCover FieldPro, un nou telefon robust lansat de Samsung

1453
Sursa Foto: via cdrinfo.com

Samsung a lansat un nou smartphone robust Galaxy XCover FieldPro la Conferința Asociației Internaționale a Șefilor Poliției. Conferința și expoziția International Association of Chiefs of Police Conference (IACP 2019) a avut loc la Illinois, Chicago între 26 și 29 octombrie.

Am scris în vară pe iLoveSamsung, că la 27 iunie 2019, Samsung a înregistrat o marcă comercială la EUIPO pentru numele Galaxy XCover FieldPro. Acum acest smartphone a devenit realitate. Samsung a anunțat un nou smartphone Galaxy robust în iunie a acestui an, denumit XCover 4s. Compania a adăugat acum un nou dispozitiv robust la linia sa, numit Samsung Galaxy XCover FieldPro. Deși nu este un dispozitiv la nivelul lui Galaxy S8 Active, Galaxy XCover Field Pro este mult mai impresionant decât XCover 4s.

Galaxy XCover FieldPro cu procesor Exynos 9810 și MIL-STD-810G1

XCover FieldPro rulează pe un procesor Samsung Exynos 9810. Este același chipset care alimentează variantele internaționale ale seriei Samsung Galaxy S9 și Galaxy Note 9. De fapt moștenește mai multe din caracteristicile lui Galaxy S9. Cu certificările MIL-STD-810G1 și IP682, XCover FieldPro poate supraviețui aproape la orice. De la căderi, șocuri și vibrații până la temperaturi extreme, ploaie, praf și chiar o jumătate de oră în apă de 1,5 metri adâncime.

Smartphone-ul are un afișaj de 5,1 inch QHD (2560×1440). Este alimentat de o baterie de 4.500 mAh care poate fi înlocuită și acceptă încărcarea cu pin POGO. XCover FieldPro este livrat cu o baterie suplimentară ce poate fi înlocuit pe teren, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot schimba bateria în timpul lucrului.

POGO este un tip de conector electric care este utilizat în multe aplicații electronice moderne. Conectorii POGO sunt utilizați pentru durabilitatea lor îmbunătățită față de alte contacte electrice și pentru rezistența conexiunii lor electrice la șocuri mecanice și vibrații.

Samsung Galaxy Xcover FieldPro are o memorie de 4GB de RAM + 64GB stocare extensibilă cu microSD până la 512GB. Are camere foto spate de 12MP + 8MP și bliț cu LED triplu. GPS, GLONASS, Galileo sunt acolo pentru poziționare globală. Smartphone-ul are dimensiunile 158,5 x 80,7 x 14,2 mm și o greutate de 256 grame. Telefonul ultra-rezistent vine Android 8.0 Oreo în interior! Cu toate acestea, Samsung spune că actualizarea la Android 10 este garantată.

Cel mai recent dintre dispozitivele Samsung tot-teren, Galaxy XCover FieldPro este conceput special cu Push-to-Talk și buton de urgență programabil pentru a trimite date sau alerte de localizare. Acesta poate fi activat indiferent dacă utilizatorul poartă mănuși sau lucrează în condiții meteorologice nefavorabile. Dispozitivul este de asemenea activat pe banda 14 FirstNet pentru comunicații dedicate situațiilor de urgență.

Samsung Knox protejează acest smartphone agreat de serviciile federale din SUA

Platforma de securitate Samsung Knox este conform normelor CJIS (Criminal Justice Information Services – divizie a FBI), HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) și FIPS (Federal Information Processing Standard – agenție a guvernului SUA). Samsung Galaxy XCover FieldPro este certificat pentru utilizare de către guvernul federal, pe baza standardelor stabilite de Parteneriatul național de asigurare a informațiilor. XCover FieldPro are un scaner de amprente la spate pentru autentificarea biometrică.

Dispozitivul dispune, de asemenea, de capacități de personalizare, inclusiv Knox Manage și Knox Configure și compatibilitate deschisă cu diverse software-uri terțe, aplicații și hardware pentru a se potrivi cu nevoile unice ale utilizatorilor Samsung.

Nu este clar cât va costa Galaxy Xcover FieldPro sau dacă va fi pus și la dispoziția civililor, potrivit site-ului CdrInfo. Este posibil ca Samsung să aibă un contract guvernamental pentru acest XCover FieldPro.