Samsung Galaxy XCover Pro 2 listat pe Google Play Console

234
Samsung Galaxy XCover Pro 2 listat pe Google Play Console
Sursa Foto: @OnLeaks

Smartphone-ul robust Samsung Galaxy XCover Pro 2 este mai aproape de lansare decât credeam. Zilele trecute specificațiile sale au fost listate online. Telefonul a apărut pe site-ul Google Play Console, așa că sunt șanse ca informațiile să fie perfecte.

Nu este prima dată când vedem că Samsung Galaxy XCover Pro 2 este listat online. Dispozitivul a apărut pe Geekbench în trecut, în timp ce randările sale au apărut și ele. Deci acest telefon nu este chiar un mister. Dar, în același timp poate avea un alt nume de scenă: Samsung Galaxy XCover 6 Pro.

Samsung Galaxy XCover Pro 2 listat online sub un alt nume

Interesant despre listarea pe Google Play Console este că sugerează un alt nume pentru dispozitiv. Dispozitivul a fost listat sub numele Galaxy XCover Pro 2, dar Google Play Console spune că numele său de marketing ar putea fi „Samsung Galaxy XCover 6 Pro”.

Numele său de scenă, desigur, sugerează numele pe care Samsung îl va folosi pentru a vinde telefonul. Este o întorsătură destul de ciudată, dar probabil că vom putea cumpăra telefonul robust sub acest nume. Numărul modelului SM-G736U, de altfel, sugerează o conexiune mult mai puternică cu XCover Pro de prima generație, cu numărul de model SM-G715. Viitorul Samsung Galaxy XCover 6 Pro a fost văzut și pe site-ul Bluetooth SIG sugerând o lansare iminentă, conform AndroidHeadlines. Listarea Bluetooth SIG pentru telefon dezvăluie, de asemenea, mai multe numere de model al dispozitivului. Printre ele SM-G736B, SM-G736B_DS și SM-G736U.

Seria GalaxyXCover este o serie de smartphone-uri de calitate militară care îmbină robustețea și specificațiile excelente. Sunt smartphone-uri durabile, capabile să reziste la căderi și temperature extreme, au certificare IP68 și MIL-STD-810G.

Echipat cu conectivitate 5G ca standard și o mufă bună pentru căști de modă veche, aproape sigur că rulează Android 12 pe partea software. Dar, Samsung Galaxy XCover Pro 2 poate veni cu un ecran mult mai mic decât se credea inițial. Acest lucru se bazează cel puțin pe densitatea destul de impresionantă de 450ppi dezvăluită de Google, care pare să fie la o diagonală de aproximativ 5,85 inch, mai degrabă decât 6,56 inch la o rezoluție de 2408 x 1080 pixeli. Aceste numere s-ar putea să nu fie exacte, desigur, dar este foarte puțin probabil acum ca Samsung Galaxy XCover Pro 2 / XCover 6 Pro să ofere mai mult de 6 inch diagonala ecran.

Snapdragon 778G și 6GB de memorie RAM pe viitorul telefon robust

În orice caz, dispozitivul va avea un ecran tip infinity-U cu o crestătură în forma unui strop de apă. De asemenea, are un buton în partea de sus și două camere în spate. Rama inferioară va fi mai groasă decât restul. Butonul de pornire/blocare din dreapta se va dubla ca scaner de amprente. Butoanele de creștere și de reducere a volumului vor fi, de asemenea, situate în partea dreaptă.

Ecranul va fi unul plat cu o rezoluție de FullHD+ (2408 x 1080). Ne așteptăm ca procesorul Snapdragon 778G (SM7325) să fie la bord însoțit de 6GB de RAM. Sistemul de operare Android 12 va veni preinstalat pe dispozitiv, împreună cu interfața Samsung One UI 4.1, desigur. Acestea sunt toate informațiile pe care le avem în acest moment.

Samsung Galaxy XCover Pro 2 ar trebui fie să calce pe urmele lui Samsung Galaxy XCover 5 din 2021, fie pe cel de ultimă generație, Galaxy XCover Pro lansat în 2020. Probabil vom afla mai multe detalii în perioada următoare. Momentan, nu suntem siguri când va vedea acest telefon lumina zilei, dar va veni mai târziu în acest an.