Samsung a lansat Galaxy XCover Pro: un smartphone elegant și rezistent

837
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

După ce a lansat într-o discreție aproape totală pe Galaxy Xcover Pro în Finlanda de câteva zile acum Samsung a oficializat acest smartphone. Samsung a prezentat noul Galaxy XCover Pro, un smartphone special gândit pentru cei care lucrează direct cu publicul/clienții în diferite industrii. Galaxy XCover Pro reinventează complet smartphone-ul menit să reziste, având un design robust, dar în același timp elegant.

Galaxy XCover Pro include specificațiile premium ale smartphone-urilor din familia Galaxy, un display imersiv, baterie de lungă durată și protecția datelor asigurată de platforma de securitate Samsung Knox. În plus, smartphone-ul înglobează soluții unice de mobilitate ce pot fi utilizate într-o gamă largă de scenarii de afaceri, oferind inclusiv posibilitatea de a integra noua funcție walkie talkie în Microsoft Teams.

Galaxy XCover Pro este rezultatul investițiilor și angajamentului pe care Samsung le-a demonstrat de-a lungul timpului pentru piața B2B. Considerăm că piața mobilității în afaceri va evolua în 2020. Vrem să fim lideri în crearea unei platforme mobile deschise și colaborative pentru următoarea generație de forță de muncă digitalizată„. A declarat DJ Koh, Președinte și CEO al Diviziei IT și Comunicații Mobile, Samsung Electronics.

Microsoft și Samsung au o istorie îndelungată în crearea celor mai bune soluții hardware și software. Îmbinarea programului Microsoft Teams cu noul Galaxy XCover Pro se bazează tocmai pe acest parteneriat. Le vom oferi angajaților care lucrează direct cu consumatorii sau cei care lucrează pe teren tehnologia de care au nevoie în activitatea lor, în așa fel încât munca lor să fie mai productivă și mai sigură„. A declarat Satya Nadella, CEO, Microsoft.

Samsung Galaxy Xcover Pro un smartphone elegant și durabil

Cu Galaxy XCover Pro, Samsung reinventează telefonul mobil durabil, special gândit pentru o gamă largă de industrii, precum cele de retail, producție, servicii medicale și logistică. Prin design-ul său subțire și ușor, Galaxy XCover Pro este mai mult decât un dispozitiv tradițional; este cel mai elegant, cel mai robust și rezistent smartphone all-in-one de pe piață.

Smartphone-ul Samsung Galaxy XCover Pro este rezistent la apă și la praf (certifict IP68), putând fi introdus în apă de până la 1,5m adâncime, chiar și fără carcasă și este certificat MIL-STD 810G, oferă protecție la altitudini extreme, împotriva umidității și în cazul altor condiții de mediu severe. Suportul de încărcare de tip pogo și posibilitatea de încărcare prin terțe părți asigură funcționarea telefonului pe perioade îndelungate. Are o baterie de 4.050mAh care rezistă mult după terminarea programului de lucru. În cazul în care este necesară și mai multă energie, bateria poate fi înlocuită.

Galaxy XCover Pro le permite utilizatorilor să își personalizeze acțiunile recurente, fiind nevoie doar de un click pentru ca acestea să fie declanșate. Această funcționalitate ușurează fluxul de lucru, astfel că utilizatorii pot să pornească scanerul, lanterna sau o aplicație CRM (Customer Relationship Management), fără a intra în meniul de aplicații și chiar fără a privi ecranul.

În cele din urmă, prin eliminarea butonului fizic de home, Samsung a transformat telefonul, care e acum mai simplu și mai elegant, acesta menținându-și rezistența și durabilitatea. Galaxy XCover Pro are un ecran cu display FHD+ Infinity de 6,3 inch. Are un touchscreen îmbunătățit, capabil să funcționeze în orice condiții, inclusiv pe zăpadă sau ploaie. Pentru angajații care lucrează pe teren, modul „Glove” le permite să folosească telefonul chiar și cu mănuși. Pot folosi și comenzi vocale care se transformă în mesaje scrise, pentru o comunicare simplă și convenabilă.

Samsung a colaborat cu Microsoft și Visa pentru diferite aplicații

Galaxy XCover Pro este capabil să răspundă nevoilor celor care se folosesc de telefonul mobil în activitățile curente. Profesioniștii și angajații din teren se pot bucura de soluțiile mobile din ecosistemul Samsung, precum gestionarea imediată a stocurilor, procesarea plăților și comunicarea din mers.

Galaxy XCover Pro dispune de funcția push-to-talk, care, cu ajutorul celor două taste ce pot fi personalizate, le permite utilizatorilor să rămână în contact cu oricine pe tot parcursul zilei printr-o simplă apăsare a unui buton. Pentru a facilita comunicarea între colegii de muncă, Samsung a colaborat îndeaproape cu Microsoft pentru a introduce Microsoft Teams, funcționalitatea walkie talkie pe Galaxy XCover Pro, prima soluție de acest tip.

Samsung oferă angajaților din diferite industrii soluții mobile care îi ajută la îndeplinirea sarcinilor zilnice prin soluții de software și de hardware de la Infinite Peripherals, KOAMTAC, Scandit și Visa. Cei ce lucrează în retail pot gestiona stocurile și plățile, fiind disponibilă scanarea codurilor de bare. Pot folosi inclusiv mPOS ale cărui module de plată sunt disponibile pe baza SDK pentru furnizorii de soluții mPOS.

Galaxy XCover Pro beneficiază de Samsung POS, o soluție de vânzare integrată pe mobil (POS), care a fost aprobată de programul pilot Visa Tap to Phone. Această soluție aduce beneficii angajaților din vânzări, astfel încât vor fi capabili să răspundă preferințelor de plată ale consumatorilor, eliminând astfel nevoia unui hardware POS dedicat printr-o soluție de software ușoară, fiabilă, convenabilă și sigură. Accesând terminalul software care se bazează pe tranzacția cu cip EMV veți genera aceeași funcționalitate, având certitudinea că datele financiare sunt în siguranță. Utilizatorii vor putea efectua plăți în câteva secunde, atingând pur și simplu cardul, telefonul sau ceasul de Galaxy XCover Pro.

Securitatea și managementul activităților

În plus față de rezistența sa, Galaxy XCover Pro se asigură că datele utilizatorilor sunt în maximă siguranță, datorită platformei Samsung Knox. Cu Samsung Knox, profesioniștii beneficiază de funcții avansate de securitate, precum protecția hardware, stocarea datelor și criptarea datelor, în așa fel încât informațiile de business importante sunt protejare împotriva intruziunilor, a unui eventual malware sau a altor amenințări. Dispozitivul dispune, de asemenea, de senzor de amprente de recunoaștere facială pentru accesibilitate mult mai ușoară.

Cu Samsung Knox, întreprinderile mari pot configura rapid și ușor device-urile, pot gestiona versiunile de firmware, iar administratorii IT se pot ocupa de gestionarea acestora, ca de exemplu de update-urile, prin intermediul Knox Configure și Knox E-FOTA. Pe anumite piețe, Galaxy XCover Pro va fi disponibil și în Enterprise Edition, oferind doi ani de disponibilitate pe piață și patru ani de actualizări de securitate pentru a asigura buna desfășurare a activității.

Specificații Samsung Galaxy XCover Pro

Dimensiuni și greutate 159,9 X 76,7 X 9,94mm │ 218 grame
Display 6,3 inch FHD+ │Wet Touch │ Glove Mode
Procesor Samsung Exynos 9611 (2GHz Octa-core)
Memorie 4GB + 64GB, extensibilă prin microSD până la 512GB
Camere Spate: 25MP, f/1,7 AF + 8MP, FF, F/2,2
Față: 13MP f/2,0, FF,
Baterie 4.050 mAh, înlocuibilă │ Încărcare rapidă 15W
Sistem de operare Android 10
SIM Dual SIM (Europa) │ Single SIM (America de Nord)
NFC NFC (EMV L1)
Realitate Augumentată Google AR Core
Design Full Screen
Certificări IP68 │ (MIL-STD 810G certified)
Senzori Accelerometru │ Proximitate │ Busolă │  Giroscop
Pin Pogo Doar încărcare
Securitate Biometrică Amprentă │ Recunoaștere facială
mPOS mPOS Ready
Taste Rapidă Două taste programabile
Serviciu LED Disponibil