Galaxy Z Flip 2 cu un ecran mai mare, o balama mai bună și multe altele

1065
Sursa Foto: kenyannews.co.ke

Smartphone-ul pliabil tip clamshell Samsung Galaxy Z Flip s-a bucurat de un succes uriaș după lansare. Conform companiilor de cercetare de piață va fi cel mai bine vândut telefon pliabil Samsung din acest an. Dar acum Samsung lucrează deja la urmașul Flip-ului. Chiar dacă mai este un drum lung până la lansare, deja au început să apară unele informații. Conform acestora, Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran mai mare, o balama mai bună și mai multe noutăți.

Potrivit unui tweet postat de tipsterul Chun și preluat de Android Headlines, Samsung Galaxy Z Flip 2 va avea un afișaj mai mare și o balama modernizată. Chun spune că este 100% sigur că va fi inclus un afișaj mai mare. El a mai spus că telefonul va include, cu siguranță, un nou ecran UTG. Pe lângă toate acestea, va fi inclusă o baterie mai mare, deoarece afișajul mai mare va necesita mai multă energie.

Galaxy Z Flip 2 va fi lansat în primul trimestru al anului viitor

Tipsterul Chum a adăugat că încă nu are informații despre designul și specificațiile viitorului smartphone pliabil Samsung. Samsung Galaxy Z Flip 2 este așteptat să sosească în primul trimestru al anului viitor. Aproape sigur va fi anunțat alături de viitoarea serie Galaxy S21 (S30). Actualul Galaxy Z Flip a fost anunțat alături de Galaxy S20. Deci are sens ca succesorul său să ajungă cu flagship-urile Galaxy S de următoarea generație. Galaxy Z Flip de a doua generație s-ar putea asemăna destul de mult cu predecesorul său.

Galaxy Z Flip este fabricat din metal și sticlă și are marginile foarte subțiri. Smartphone-ul include un orificiu sus la mijloc pe ecran, pentru camera selfie de 10 MP. Are pe spate două camere de 12 MP dar și un afișaj mic pe capac pentru diferite informații utile. Sperăm că Samsung va folosi mai bine acest ecran exterior, mărindu-l puțin pe viitorul Galaxy Z Flip 2. Flip-ul original are o baterie de 3.300 mAh, dacă ecranul Flip-ului 2 va fi mai mare sigur are nevoie de mai mult curent electric. O baterie de 3.800 – 4.000 mAh ar fi binevenită, chiar dacă la una de 4.500 mAh cum are Galaxy Z Fold 2 nu sperăm.

În 14 septembrie 1891 a fost electrificată Casa Albă în timpul președinției lui Benjamin Harrison. Cu toate acestea, președintele Benjamin Harrison și doamna Harrison se temeau de electrocutare și nu au atins niciodată comutatoarele!

Galaxy Z Flip 2 va fi alimentat cel mai probabil de procesorul Qualcomm Snapdragon 865. Telefonul de anul acesta a fost livrat împreună cu Snapdragon 855. Pe de altă parte, Samsung ar putea să se răzgândească și să includă Snapdragon 875 în dispozitiv, același cip este de așteptat să alimenteze seria Galaxy S21.