Galaxy Z Fold 2: noi recorduri de precomenzi în Coreea de Sud

579
Sursa Foto: SamMobile.com

Deloc surprinzător, Samsung Galaxy Z Fold 2 este cel mai popular smartphone pliabil în ceea ce privește performanța de pre-lansare. Noile informații din Coreea de Sud, via Sam Mobile, dezvăluie că Galaxy Z Fold 2 a fost pre-comandat de aproximativ 50.000 de cumpărători în Coreea.

Gigantul high-tech se așteaptă ca pre-comenzile timpurii să ajungă la 60.000 de unități până la sfârșitul acestei săptămâni. Având în vedere că Galaxy Z Fold 2 costă 2.000 de dolari în Coreea de Sud, este o cifră incredibilă. Aproape toate ofertele pentru pre-comenzile de Galaxy Z Fold 2 în Coreea de Sud sunt epuizate din 15 septembrie. În timp ce lansarea oficială este programată pentru vineri, cei ce au comandat smartphone-ul pliabil vor primi telefonul comandat începând din 16 septembrie.

Galaxy Z Fold 2, succes incredibil

Smartphone-urile pliabile se bucură de un succes incredibil și sunt în creștere rapidă. La fel a fost situația cu smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip, vândut foarte bine peste tot în lume. În comparație, primul lot de precomandă pentru originalul Galaxy Fold a inclus abia 1.000 de unități, Samsung oferind inițial aproximativ 30.000 de dispozitive în total clienților săi sud-coreeni. Evaluarea vânzărilor pe termen scurt al acestor smartphone-uri pliabile este mai dificilă din cauza faptului că disponibilitatea globală este foarte bine controlată de Samsung.

La cum stau lucrurile în prezent, suntem la câțiva ani distanță până când smartphone-urile pliabile vor deveni ceva obișnuit. Sigur și prețul trebuie să devină ceva mai pământean. Desigur, există o posibilitate foarte reală ca dispozitivele pliabile să nu vadă niciodată o scădere masivă a prețurilor la care mulți se așteaptă. Vedeți pe iLoveSamsung o copmparație între Z Fold 2 și Mate Xs.

Cuvântul preț a apărut prima dată în Germania în Evul Mediu la mijlocul secolului al XIV-lea. Atunci, în dreptul maritim (normele legale referitoare la transportul maritim), a fost stipulat că bunurile ar trebui plătite în funcție de prețul (pryse) lor.

Samsung speră la vânzări pe măsura pre-comenzilor

În orice caz Samsung a dat lovitura cu telefoanele sale pliabile. Singurul lucru imputat de cumpărători este prețul mare. În ciuda problemelor de la debut și smartphone-ul original Samsung Galaxy Fold s-a vândut foarte bine. Celălalt model pliabil tip clamshell, Samsung Galaxy Z Flip este foarte bine vândut și el. Acum debutul pre-comenzilor la Z Fold 2 arată potențialul acestuia iar Samsung își freacă fericit mâinile.

Viitorul pare luminos pentru Samsung și o altă serie de dispozitive high-end (Galaxy Z) pe an înseamnă mai multe oportunități. Nu putem decât să sperăm că cel puțin seria emblematică Galaxy S va deveni mai accesibilă în aceste condiții. Începutul pre-comenzilor la Galaxy Z Fold 2 a determinat și o creștere a cererii pentru Galaxy S10 5G în Coreea.