Galaxy Z Flip 3 5G cu încărcare wireless a fost certificat de FCC

470
Samsung Galaxy Z Flip 3 5G cu incarcare wireless a fost certificat de FCC
https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-z-flip-3-fcc-certification/

Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost văzut recent de site-ul web de certificare FCC, la scurt timp după ce Galaxy Z Fold 3 a apărut și el acolo. Acum ambele modele pliabile viitoare au primit au primit certificarea Federal Communications Commission. Certificarea dezvăluie benzi de frecvență 5G NR, suport pentru încărcare fără fir și multe altele. Lansarea lui Samsung Galaxy Z Flip 3 este așteptată în august alături de Fold 3. Certificarea FCC confirmă că ambele telefoane pliabile Samsung sunt foarte aproape de lansare.

Se pare că zvonurile despre lansarea lui Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 în august sunt adevărate. Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3 are numărul de model SM-F711U, iar site-ul FCC dezvăluie câteva detalii cheie. În timp ce specificațiile cum ar fi chipset-ul, dimensiunea afișajului, designul și camerele sunt încă relativ secrete, pe site-ul web al agenției americane FCC au apărut opțiunile de conectivitate.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G certificat de FCC

Cel mai important în materie de conectivitate, din listarea FCC, este că Samsung Galaxy Z Flip 3 acceptă 5G. Documentul arată că telefonul acceptă benzile de frecvență NG, N12, N5, N66, N2, N25, N30, N41, N77, N78, N260 și N261 5G NR. Dispozitivul vine, de asemenea, cu suport NFC, mai multe benzi LTE și suport pentru încărcare fără fir, conform 91Mobiles. Dar aceste lucruri erau de așteptat.

Se pare că telefonul acceptă încărcarea fără fir Qi de 9W. Pentru a ne aminti, listarea luna trecută a telefonului pe site-ul chinez 3C a dezvăluit suport de încărcare prin cablu de 15W. Bateria lui Galaxy Z Flip 3 a fost deja certificată de SafetyKorea, 3C și DEKRA. Capacitatea bateriei lui Z Flip 3 este de 3.300mAh, se potrivește cu originalul Galaxy Z Flip și Z Flip 5G. Telefonul ar putea fi cu 20% mai ieftin decât Galaxy Z Flip. Față de Galaxy Z Fold 3, Flip-ul nu va avea UWB.

UWB Ultra-Wide Band este un protocol de comunicații fără fir cu rază scurtă de acțiune care funcționează prin unde radio la frecvențe foarte mari. UWB permite o capacitate direcțională extrem de precisă, astfel dispozitivele mobile pot înțelege mai bine mediul înconjurător.

Sunt informații că Galaxy Z Flip 3 va fi lansat în 3 august alături de Galaxy Z Fold 3. Vor ajunge la vânzare mai târziu în aceeași lună. Ambele dispozitive pliabile vor primi upgrade-uri minore la design, dar mai multe la hardware. Trecând la zvonurile anterioare, Galaxy Z Flip 3 ar putea avea un ecran Infinity-O Super AMOLED Full HD+ cu diagonala de 6,7 inch (17,02 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. La bord va fi procesorul Snapdragon 888 cu 8GB de RAM și 256GB stocare internă. Sunt informații și despre o certificare IP67.