Cum vă îmbogățește viața de zi cu zi seria Galaxy Watch 4

616
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Mulți oameni, când pleacă de acasă și se grăbesc, își vor lua obiectele esențiale: smartphone-ul, căștile și ceasul. În acest fel, dispozitivele portabile versatile au devenit acum elemente esențiale de care nu putem trece. De la gestionarea zilei noastre până la accentuarea aspectului nostru, rolurile portabilelor continuă să se extindă. De două luni Samsung a lansat o excelentă serie Galaxy Watch 4 și noile ceasuri exact acest lucru fac.

Noua seria Samsung este compusă din modelele Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Ambele modele sunt dispozitive prin care vă puteți bucura de conținut media, vă pot conecta la lumea exterioară și au un asistent personal care vă gestionează programul și sănătatea. Noile smartwatch-uri se vând foarte bine peste tot în lume la fel ca noile telefoane pliabile Fold 3 și Flip 3. De fapt, aceste ceasuri și telefoanele pliabile au fost lansate în cadrul aceluiași eveniment.

Acum, prin intermediul SamsungNewsroom, vă prezentăm cum poate seria Galaxy Watch 4 să vă îmbogățească viața de zi cu zi. Moderne și performante noile ceasuri inteligente sunt dotate cu cele mai noi caracteristici Samsung din acest moment.

Seria Galaxy Watch 4 se poate asorta foarte bine cu orice stil

Seria Galaxy Watch 4 are două modele: Galaxy Watch 4, cu un design minimalist și Galaxy Watch 4 Classic cu are o ramă rotativă pentru navigarea prin meniuri. Ambele ceasuri au un design mai subțire și plat, care se potrivește perfect pe încheieturii mâinii.

Un ceas este un articol care petrece mult timp pe încheietura mâinii utilizatorului. Aceasta înseamnă că un design care se potrivește oricărei situații sau stil este o necesitate. Pentru Galaxy Watch 4, Samsung a ales un design modern, elegant, cu o formă rotundă, care este cea mai familiară formă de ceas.

Cel mai scump ceas din lume este considerat Graff Diamonds Hallucination: costă 55 milioane USD! A fost fabricat în 2014. Valoarea incredibilă provine din 110 diamante foarte rare, mari și colorate, așezate într-o brățară de platină.

Sentimentul de confort a fost ridicat cu o notă cu profilul lui Galaxy Watch 4. Comparativ cu versiunea anterioară, ceasul nu numai că a devenit mai subțire, dar vine cu un afișaj plat care se află la nivelul încheieturii utilizatorului. Forma netedă, creată de armonia ecranului, corpului și curelei, amplifică designul „curat” al dispozitivului.

Când doriți să vă exprimați în mod clar unicitatea, cel mai simplu și mai eficient mod este de a schimba cureaua de ceas. Samsung oferă o gamă colorată de curele, astfel încât să vă puteți crea propriul stil unic.

De asemenea, este foarte ușor să schimbați o curea. Pur și simplu glisați butonul pentru telescopul cu arc al curelei într-o parte pentru a scoate cureaua. Spre deosebire de versiunile anterioare, în care dimensiunea curelei diferă în funcție de serie, curelele din seria Galaxy Watch 4 sunt standardizate la 20 mm.

Noile smartwatch-uri sunt compatibile cu vastul ecosistem Samsung Galaxy

Cu One UI Watch și Wear OS 3, seria Watch 4 funcționează ca și cum ar fi una cu smartphone-ul tău. Deoarece folosim zeci de aplicații pe zi, seria Watch 4 oferă aplicații mai îmbogățite cu o nouă platformă unificată de ceasuri inteligente, în colaborare cu diverși parteneri de top din industrie. Atingeți pictograma Google Play pe ecranul de pornire și veți vedea diverse categorii de aplicații, inclusiv „Aplicații de pe telefonul dvs.”; „Aplicații recomandate”; „Streaming audio”; „Aplicații ceas” și multe altele. Puteți găsi foarte rapid aplicația pe care doriți să o utilizați.

Când descărcați o aplicație care se conectează la Galaxy Watch 4, numele Watch 4 va apărea alături de numele smartphone-ului dvs. sub butonul „Instalare”. Când sunt bifate ambele casete pentru cele două dispozitive, aplicația va fi descărcată pe ambele dispozitive în același timp.

Noile ceasuri inteligente Samsung vin cu un nou sistem de operare și interfața One UI Watch. Ambele adaugă experiențe mai uniforme ecosistemului Galaxy. Când utilizatorii instalează o aplicație pe smartphone-ul lor care este compatibilă cu Watch 4, aplicația va fi instalată automat și pe noile ceasuri. Dacă utilizatorii blochează un apel sau un mesaj pe ceas, acel apel sau mesaj va fi blocat automat și pe smartphone-ul lor. Ca atare, modificarea setărilor aplicației pe un dispozitiv va face imediat să se facă aceleași modificări pe celălalt dispozitiv.

O experiență perfecta cu camerele foto de pe telefon

Seria Samsung Galaxy Watch 4 oferă, de asemenea, utilizatorilor o experiență perfectă a camerei. Când utilizatorii ating pictograma aplicației care acționează ca un obturator al camerei, aplicația pentru camera smartphone-ului se va deschide automat. Ceasul poate fi folosit ca vizor al camerei, foarte util atunci când faceți fotografii din mai multe unghiuri. De exemplu, dacă faceți o fotografie de grup cu Galaxy Z Flip 3. Pur și simplu așezați telefonul pe ceva și utilizați vizorul camerei de pe Watch 4 pentru a vă încadra fotografia. După aceea, atingeți butonul de pe ceas pentru a face o fotografie frumoasă și naturală.

Puteți controla cu ușurință muzica sau videoclipurile care sunt redate pe smartphone. Funcția Media Control de pe Watch 4 vă permite să faceți exact acest lucru. Pentru a-l accesa, mergeți la Setări din aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone și alegeți Afișare.  Odată ajuns acolo, activați caracteristica „Deschideți automat controlul media”. După ce ați făcut acest lucru, conținutul pe care îl redați pe telefonul smartphone va fi redat simultan pe ecranul ceasului. De asemenea, puteți utiliza această caracteristică pentru a schimba melodiile sau pentru a regla volumul.

Foarte multe posibilități de personalizare cu seria Galaxy Watch 4

Puteți da mai multe personalitate stilului propriu cu fețe de ceas personalizate pe noua serie de ceasuri inteligente Samsung. Fie că este vorba de aplicația de Mesagerie, Calendar sau Media player, Watch 4 este acolo pentru fiecare moment. Dispozitivul poate fi personalizat pentru a se potrivi stilului tău de viață. Când glisați la stânga de pe ecranul principal, vor apărea diverse dale. Dacă atingeți acel ecran timp de câteva secunde, veți permite editarea. Este foarte util, deoarece puteți aranja ordinea widget-urilor prioritizând cele mai frecvent utilizate în viața de zi cu zi și eliminând instantaneu cele pe care nu le utilizați.

De exemplu, dacă alegeți cadranul de ceas AR Emoji al Watch 4, puteți folosi un emoji care se bazează pe fața dvs. ca față a ceasului. Puteți să vă faceți ceasul cu adevărat al dvs. personalizând părul, ținuta, accesoriile și multe altele ale emoji-urilor.

Ceasul pe care îl aleg utilizatorii își exprimă în mod clar caracteristicile unice. Apăsați pe ecranul de start pentru câteva secunde și veți vedea diferite tipuri de fețe de ceas. Puteți alege una dintre opțiunile pre-made sau atingeți butonul „Începeți” pentru a personaliza stilul feței ceasului, culorile și multe altele. Dacă doriți să editați selecția mai îndeaproape, puteți deschide aplicația Galaxy Wearable pe telefonul smartphone și puteți continua editarea pe un ecran mai mare.

Mai multe funcții de monitorizare a sănătății

Mulți utilizatori cărora le place să practice diverse sporturi și sunt interesați de sănătate știu cât de importantă este compoziția grăsimii corpului. Samsung a reflectat această nevoie introducând un nou senzor Samsung BioActive în seria Galaxy Watch 4. Utilizatorii pot măsura instantaneu diferiți indicatori de sănătate cu un singur senzor pe încheietura mâinii.

Pentru a utiliza caracteristica, lansați „Compoziție corp” și atingeți butonul pentru a începe măsurarea. Apoi, așezați degetele mijlociu și inelar pe cele două butoane laterale pentru a vă verifica masa musculară scheletică; rata metabolică bazală; procentul de apă corporală; grăsimea corporală totală și multe altele. Este bine să nu vă înțelegeți doar corpul la un nivel mai profund, ci și să vă stabiliți obiective și să vă gestionați sănătatea, luând în mod constant măsurători.

Dacă doriți să vă înțelegeți mai bine corpul și să vă monitorizați starea, atunci ar fi o idee bună să aruncați o privire la funcția Somn. Dacă vă culcați purtând unul din cele două ceasuri Samsung cu funcția Oxigen din sânge în timpul somnului activată, vi se va furniza un grafic detaliat al nivelului de oxigen din sânge în timp ce dormiți. Dacă sforăiți des, atunci funcția de detectare a sforăitului vă va fi utilă. Dacă te culci cu ceasul cu funcția activată, ceasul nu numai că îți va detecta și măsura sforăiturile, dar le poate înregistra. Folosind această funcție cuprinzătoare de gestionare a sănătății, vă puteți înregistra activitățile fizice zilnice și vă puteți menține motivat.

Noile ceasuri inteligente Samsung țin ritmul toată ziua cu tine

Samsung a îmbunătățit semnificativ noile sale ceasuri cu un nou procesor, afișaj și upgrade-uri de memorie. Pentru a sprijini diferitele stiluri de viață ale utilizatorilor, un smartwatch trebuie să ofere o experiență de utilizare fără erori. Seria Watch 4 oferă o utilizare ușoară oferind o performanță GPU de 10 ori mai bună decât versiunea anterioară. De asemenea, a fost îmbunătățită și performanța procesorului cu 20%, în plus aveți cu 50% mai multă memorie RAM. Când derulați de sus în jos sau glisați direct de pe ecranul de pornire și chiar și atunci când utilizați mai multe aplicații în același timp, ceasul funcționează lin, fără probleme.

Deoarece ne uităm la ecranul ceasului nostru de peste zeci de ori pe zi, rezoluția și definiția afișajului sunt importante. Rezoluțiile lui Galaxy Watch 4 de 44 mm și Watch 4 Classic de 46 mm au fost îmbunătățite la 450 x 450 pixeli pentru a oferi o experiență diferențiată. În plus, stocarea pentru fiecare model a fost extinsă la 16GB pentru a permite utilizatorilor să stocheze câte aplicații, melodii și fotografii doresc. Ceasurile acceptă și încărcarea rapidă. O încărcare completă asigură până la 40 de ore de utilizare. O încărcare de 30 de minute asigură până la 10 ore de utilizare. Cu funcția de încărcare rapidă, vă puteți folosi ceasul toată ziua fără să vă faceți griji cu privire la oprirea acestuia.

De asemenea, puteți ajusta setările căștilor Samsung Galaxy Buds 2 pe Watch 4. Pur și simplu lansați aplicația Buds Controller pe Watch 4 și veți putea vizualiza starea căștilor dvs. și ajusta diverse setări. Puteți activa sau dezactiva anularea zgomotului, puteți modifica setările de control tactil și chiar puteți vizualiza cât de multă baterie au căștile dvs. în orice moment, permițându-vă să vă bucurați de o experiență inegalabilă.