Acasă Stiri Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 sunt single-SIM și fără eSIM în SUA

Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 sunt single-SIM și fără eSIM în SUA

0
Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 sunt single-SIM și fără eSIM în SUA
Sursa Foto: phonearena.com

Samsung își lansează adesea dispozitivele cu diferite variații hardware, în funcție de piața spre care se îndreaptă. Cel mai mare exemplu imediat este în materie de procesor. Variantele pentru SUA ale flagship-urilor Samsung primesc de obicei un procesor Qualcomm Snapdragon, în timp ce modelele internaționale sunt alimentate de un Exynos cu specificații similare. Este cazul și pentru Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3.

Dar există o altă diferență în ceea ce privește hardware-ul, care sigur îi va enerva pe unii clienți din SUA. Aceasta este disponibilitatea modelelor dual-SIM. Niciun telefon vândut de Samsung în SUA nu are un slot dual-SIM și nu acceptă eSIM lângă SIM-ul tău fizic. În această situație sunt Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Recent, se pare că telefoanele Samsung vândute T-Mobile, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra primesc o deblocare pentru eSIM. În acest fel sunt speranțe că telefoanele Samsung din SUA vor primi în cele din urmă capabilități dual-SIM.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy Z Fold3 5G ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F9154402||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy Z Flip3 5G ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F9154410||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 fără dual-SIM și eSIM în SUA

Telefoanele Samsung internaționale au suport dual-SIM. Sau au două sloturi fizice pentru carduri SIM diferite sau – cel puțin – un slot SIM și posibilitatea de a înregistra un eSIM pentru un cont sau număr secundar. Conform PhoneArena, noile Fold și Flip, verificate de PCMag nu au dual-SIM și nici eSIM activat în SUA.

Nu mulți oameni folosesc două SIM-uri în SUA, dar există clienți care apreciază acest lucru. Unii utilizatori se plimbă cu două telefoane pentru a-și separa viața personală de viața lor de afaceri. Unii oameni se bucură de serviciul a doi operatori diferiți, fie din motive de acoperire, fie folosind pachete de date de la unul și minute de apel de la celălalt. Acest lucru face lucrurile mult mai ușoare și atunci când călătorești în străinătate.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]eSIM sau embedded-SIM – modul de identitate al abonatului încorporat. Primă versiune a standardului a fost publicată în martie 2016, a doua versiune în noiembrie 2016. În 2015 Samsung Gear S2 a fost primul dispozitiv cu un eSIM.[/vc_message]

Galaxy Z Fold 3 acceptă eSIM – este dezactivat pentru variantele sale din SUA. În plus, unitățile internaționale Z Fold 3 vor avea, de asemenea, două sloturi de carduri nanoSIM fizice, iar acest lucru este în plus față de suportul eSIM. În același timp telefoanele din SUA primesc doar un slot nanoSIM. Aceeași poveste este cu Galaxy Z Flip 3 – specificațiile sale spun „un nanoSIM și un eSIM”.

De ce dezactivează Samsung dual-SIM și eSIM în SUA? Probabil are legătură cu relațiile cu operatorii de telefonie mobilă. Aceștia nu sunt încântați să permită utilizatorului să se aboneze la un concurent și, eventual, să treacă la el. Deci, poate că face parte din acordul de parteneriat pe care producătorii îl încheie cu operatorii pentru a-și vinde telefoanele prin intermediul lor.