Galaxy Z Flip 3 a obținut rezulatate bune pe Geekbench

340
Galaxy Z Flip 3 a obtinut rezulatate modeste pe Geekbench
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung Galaxy Z Flip 3 cu numărul de model SM-F711U a fost văzut pe site-ul de referință Geekbench. După numărul de model (litera U din terminație) este vorba despre varianta care va fi disponibilă în America de Nord.

Modelul în cauză este alimentat de un procesor cu nume de cod Lahaina, care este numele cip-ului Qualcomm Snapdragon 888. Procesorul Qualcomm este însoțit de 8GB de memorie RAM. Vă reamintim că Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi lansat alături de Galaxy Z Fold 3 pe 11 august la Galaxy Unpacked 2021.

Galaxy Z Flip 3 testat pe cu Snapdragon 888 pe Geekbench

Pliabilul Samsung Galaxy Z Flip 3 a obținut a obținut 1.015 puncte în testul single-core și 3.161 puncte în multi-core. Aceste scoruri sunt mai mari decât cele obținute de Galaxy Z Filp 5G cu procesorul Snapdragon 865+. Scorurile sunt în conformitate cu alte telefoane Android de top alimentate cu Snapdragon 888, cum ar fi modelul Galaxy S21.

Galaxy Z Flip 3 va fi probabil cu până la 20% mai ieftin decât modelul actual de pe piață. Totuși, noul Flip va veni cu mai multe îmbunătățiri față de Flip-ul original și modelul 5G. În primul rând este vorba despre un ecran un ecran principal cu rata de refresh de 120Hz și un ecran exterior mai mare. Alte caracteristici zvonite includ un sistem foto dual-camera la spate, cameră frontală de 10MP, scaner de amprentă montat lateral și cadre mai subțiri.

Primul telefon cu o cameră încorporată vândut comercial a fost Kyocera VP-210, lansat în Japonia în mai 1999. Se numea „videofon mobil” și avea o cameră frontală de 110.000 pixeli. Sharp V602SH a fost primul telefon cu o cameră cu zoom optic.

Foarte probabil telefonul va fi livrat cu Android 11 și interfața Samsung One UI 3.0. Având în vedere că Samsung pare să se grăbească să lanseze noua interfață One UI 4 cât mai curând posibil, nu ar trebui să treacă mult timp până când noul Flip să fie actualizat la Android 12 și One UI 4.0.

Samsung Galaxy Z Fold 3 primește toată atenția presei în aceste zile. Este normal, va fi modelul vedetă și va veni cu suport S Pen și camera selfie in-display. Dar, în ciuda acestor lucruri, conform PhoneArena, specialiștii estimează că noul Flip va fi mai popular decât viitorul Fold.