Samsung Galaxy Z Flip 3 va avea margini laterale mult mai mici

444
Samsung Galaxy Z Flip 3 va avea margini laterale mult mai mici
Sursa Foto: phonearena.com

O altă zi, încă un zvon despre Samsung Galaxy Z Flip 3 și vor continua până la lansarea oficială. Potrivit celui mai recent, provenit de tipsterul Ice univers, viitorul smartphone pliabil își va micșora cadrele comparativ cu predecesorul său la un nivel cu totul nou. Aceste informații au fost împărtășite de câteva zile, dar acum Ice Universeaa decis să ne arate concret ce vrea să spună.

Imaginile publicate pe Twitter de Ice Universe arată pe Samsung Galaxy Z Flip lângă viitorul Galaxy Z Flip 3. Marginile laterale ale viitorului telefon cu clapetă vor fi mult mai mici. Forma și finisajul laturilor acestui telefon pliabil au evoluat și acum arată mai modern și minimalist.

Margini mai înguste pe Samsung Galaxy Z Flip 3

Toate aceste schimbări sunt binevenite, mai ales văzând cea de-a treia generație alături de predecesorul său. Cel puțin din aceste imagini parcă Galaxy Z Flip-ul original arată puțin mai învechit în comparație Samsung Galaxy Z Flip 3. Rețineți că aceste imagini sunt realizate de Ice Universe, pe baza informațiilor scurse pe care le avem până acum.

Informațiile anterioare spun că afișajul lui Galaxy Z Flip 3 va rămâne exact același, un ecran AMOLED pliabil FHD+ de 6,7 inch (17,02 cm). Ecranul de pe capac, care arată informații precum ora și diferite notificări, va avea diagonala de 1,83 inch (4,65 centimetri). Este o îmbunătățire față de ecranul cu diagonala de 1,1 inch găsit pe Galaxy Z Flip și Galaxy Z Flip 5G.

Diagonala unui ecran cu colțurile rotunjite se măsoară fără a a se tine cont de colțurile rotunjite. Este diagonala unui dreptunghi cu colțurile drepte. Galaxy Note 8 are diagonala de 6,3 inch (16 cm). Diagonala măsurată ținându-se cont și de vârfurile rotunjite este de 6,2 inch.

Imaginile au dezvăluit, de asemenea, că dispozitivul va avea un design în două tonuri, cu un sistem dual-camera pe ecranul exterior. Se așteaptă o mare varietate de opțiuni de culoare, numai puțin de opt! Este vorba despre gri, alb, violet, verde, negru, bej, albastru și roz. În privința greutății Galaxy Z Flip 3 va avea aceiasi greutate ca modelul precedent.

Posibil un preț de aproximativ 1.000 – 1.200$ pe Flip 3

Galaxy Z Flip 3 de la Samsung va primi multe îmbunătățiri față de Flip-ul original. Se așteaptă un procesor actualizat, camere mai multe și mai bune și mai multă memorie RAM și stocare. Acestea vor face ca dispozitivul Samsung pliabil să fie la nivelul modelelor emblematice din acest an. Sunt informații că Flip 3 va folosi noul procesor Qualcomm Snapdragon 870, o versiune îmbunătățită a lui Snapdragon 865. Sunt informații și despre Snapdragon 888.

Galaxy Z Flip 3 ar trebui să fie lansat în august. Va fi însoțit de anunțul altor dispozitive Samsung, cum ar fi Galaxy Z Fold 3 și Samsung Galaxy S21 FE. Conform PhoneArena, Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi semnificativ mai accesibil și va avea un preț de pornire cuprins între 990 și 1.199 de dolari. În comparație, predecesorul său, Galaxy Z Flip 5G a avut un preț de pornire de 1.450 de dolari.