Galaxy Z Flip 3 ales printre cele mai bune invenții din 2021 de revista TIME

230
Galaxy Z Flip 3 desemnat printre cele mai bune inventii din 2021 de revista TIME
Sursa Foto: SamMobile.com

Galaxy Z Flip 3 este cel mai bine vândut smartphone pliabil la nivel global și merită cu prisoșință acest lucru. Este printre primele smartphone-uri pliabile rezistente la apă din lume și are un preț mai mic decât primul Z Flip. Acum, influenta revista TIME a numit Galaxy Z Flip 3 una dintre cele mai bune invenții ale acestui an.

TIME a ales pe Samsung Galaxy Z Flip 3 între “The 100 Best Inventions of 2021”. Și, nu este un lucru ușor să fii între „Cele mai bune 100 de invenții ale anului 2021”. Cu atât mai mult cu cât acest top a fost alcătuit de una dintre cele mai prestigioase reviste din lume. În acest top Flip-ul Samsung se alătură cele mai inovatoare creații ale anului din întreaga lume. Este o performanță pe care Samsung a obținut-o după trei generații de inovații pliabile.

Galaxy Z Flip 3 în The 100 Best Inventions of 2021

Revista TIME a lăudat ecranul vibrant OLED de 120Hz de 6,7 inch al lui Z Flip 3 și ecranul exterior mai mare (1,98 inch) pentru vizualizarea notificărilor. De asemenea, a lăudat compania Samsung pentru că a scăzut prețul smartphone-ului pliabil sub pragul psihologic de 1.000 de dolari.

TIME a spus, conform SamMobile: „prețul de 999 USD, îl face (Galaxy Z Flip 3) primul telefon mainstream cu un afișaj pliabil cu un preț sub 1.000 $. Astfel smartphone-ul pliabil Samsung este în concurență directă cu modelele de iPhone de ultimă generație. Z Flip este la fel de compact ca dispozitivele de acum două decenii. Mai mult, în loc de un afișaj minuscul și tastatură fizică, are un ecran vibrant de 6,7 inch. De asemenea, ecranul de pe capacul frontal este mai mare decât la Galaxy Z Flip original. În acest fel se poate citi cu ușurință mesajele sau verifica apelurile când este închis”.

TIME este o revistă americană fondată în 1923. Timp de aproape un secol, a apărut săptămânal, dar din martie 2020 apare o dată la două săptămâni. Time apare în patru ediții globale cu un tiraj total de ~5,2 milioane de exemplare.

Galaxy Z Flip 3 este cel mai accesibil smartphone pliabil din 2021. Dispune de procesor Snapdragon 888, 8GB RAM, 128GB de stocare internă și un rating IPX8 pentru rezistență la praf și apă. Rulează pe Android 11 și are diverse optimizări pentru factorul de formă pliabil. Dispune de o cameră selfie de 10MP și dual-camera de 12MP+12MP în spate. De asemenea, are difuzoare stereo, încărcare wireless și cititor de amprente.