Samsung Galaxy Z Flip 4 va avea o baterie mai mare decât Flip 3

281
Samsung Galaxy Z Flip 4 cu o baterie mai mare decat Flip 3
Sursa Foto: phonearena.com

Pe măsură ce Galaxy Z Flip 4 se apropie de lansare, pe internet circulă tot mai multe zvonuri despre mult așteptatul pliabil. Acum au apărut detalii suplimentare despre dimensiunea bateriei ce va fi disponibilă pe Samsung Galaxy Z Flip 4.

Unul dintre cele mai fierbinți subiecte despre Samsung Galaxy Z Flip 4 este capacitatea bateriei. Durata de viață a bateriei este printre primele lucruri de care întreabă utilizatorii, dar și una dintre cele mai mari capcane ale generației actuale de telefoane pliabile. Primele informații oficiale despre bateria lui Galaxy Z Flip 4 vin de la 3C din China. Informațiile confirmă că Flip-ul cu numărul 4 va avea o baterie dublă, cu o capacitate totală mare de 3.595 mAh. Este cu aproximativ 10% mai mult față de ceea ce este pe Samsung Galaxy Z Flip 3.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Z Flip 4 cu o baterie de 3.700 mAh.

Bateria va fi împărțită în două module, la fel ca în modelele anterioare. O baterie va avea o capacitate de 1.040mAh, în timp ce a doua va avea o capacitate de 2.555mAh. De menționat că această cifră de 3.595mAh corespunde cel mai probabil capacității nominale a bateriei. Asta înseamnă cp Samsung Galaxy Z Flip 4 va avea probabil o capacitate de 3.700 mAh. Capacitatea nominală se referă la evaluarea de către producător a capacității bateriei pe baza designului. În același timp, capacitatea tipică – numărul pe care îl vedeți pe fișa cu specificații a unui telefon – estimează media reală a tuturor dispozitivelor dintr-un lot obișnuit.

Capacitățile tipice și nominale sunt comparabile, dar nu identice, acestea din urmă fiind de obicei puțin mai mici. Ca referință, capacitatea nominală a Galaxy Z Flip 3 este de doar 3.200 mAh. Prin urmare, cifrele actuale confirmă de facto o creștere netă de aproximativ 10% a capacității nominale a bateriei. Nu este cel mai mare upgrade posibil, dar, fără îndoială, semnificativ, potrivit PhoneArena.

PhoneArena este un site fondat în 2001 și are sediul la Varna, Bulgaria. Este unul din cele mai mari site-uri web dedicate telefoanelor mobile. PhoneArena are o bază de date cu specificații despre mai mult de 6.000 de telefoane și tablete.

Zvonurile de până acum sugerează că Flip 4 va fi foarte similar ca design și interne cu predecesorul său. Informațiile anterioare indică faptul că dimensiunile celor două ecrane ale lui Galaxy Z Flip 4 rămân în mare parte aceleași. O creștere a bateriei cuplată cu un nou procesor (Snapdragon 8+ Gen 1) va duce la o creștere a duratei de viață a bateriei. Cu atât mai mult cu cât Snapdragon 8+ Gen 1 vine cu îmbunătățiri în eficiența energetică.