Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition poate fi disponibil în ~900 de combinații de culori

259
Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition
Sursă foto: SamMobile

După cum probabil știți Samsung a anunțat oficial data lansării pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Este 10 august. Cu o zi înainte de anunțul oficial Samsung a postat un tweet criptic, sugerând lansarea lui Flip 4 și Fold 4 la Galaxy Unpacked. Tweet-ul conținea câteva imagini, dintre care una va fi subiect de conversație. Imaginea în cauză a prezentat o grămadă de mostre de culoare fără nicio explicație atașată. În acest fel ne întrebăm dacă nu cumva Samsung a oferit fanilor o previzualizare a tuturor opțiunilor de culoare pentru Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition.

Vă reamintim că Galaxy Z Flip 3 a fost primul telefon Samsung care a primit tratamentul Bespoke. Asta înseamnă că potențialii cumpărători puteau alege o culoare a cadrului și o culoare potrivită sau o culoare diferită pentru fiecare dintre cele două panouri din spate. Rezultatul a fost un dispozitiv colorat numit Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, care a etalat nu mai puțin de 49 de combinații de culori. În scurt timp va urma și un Samsung Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition.

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition posibil în ~900 de culori

Samsung pregătește acum pe Flip 4 pentru o dezvăluire oficială pe 10 august. Și am auzit că Flip 4 Bespoke Edition ar trebui să aibă opțiuni suplimentare de culoare. Dar câte? Nu știm cu exactitate, dar poate că Samsung tocmai a dezvăluit, intenționat sau nu, acest lucru prin imaginea pe care a distribuit-o pe Twitter. Samsung Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition poate oferi până la 1.024 de combinații de culori!

Sursă foto: Samsung

Imaginea distribuită de Samsung pe Twitter prezintă 30 de mostre de culoare. Presupunând că reprezintă toate opțiunile de culoare pentru panourile din spate de pe Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition, ne uităm la aproximativ 900 de combinații de culori. Și dacă adăugăm două opțiuni de culoare suplimentare pentru cadru, acel număr ajunge la 1.024 de combinații.

Cuvântul bespoke este cel mai cunoscut pentru „relația sa” cu costumele confecționate pe măsură, la comandă, personalizate. Oxford English Dictionary leagă cuvântul și de fabricarea pantofilor la comandă la mijlocul anilor 1800.

Acesta este un salt uriaș de la 49 de combinații de culori. Conform SamMobile, Samsung ar putea reuși acest lucru după ce a testat apele cu Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition anul trecut. În orice caz, probabil că aceste 1.024 combinații de culori Bespoke vor fi disponibile doar pe anumite piețe selectate.

Samsung și-a extins și platforma Bespoke pentru frigidere și acum permite clienților să imprime orice imagini personalizate pe uși. Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition probabil nu merge în această direcție, dar ne așteptăm la multe opțiuni de culoare anul acesta. Dacă vor fi 900 sau 1.024 ar trebui să aflăm curând.