Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 și căștile Galaxy Buds 2 Pro lansate

554
Galaxy Z Fold4 si Flip4
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat astăzi următoarea generație de smartphone-uri pliabile inovatoare: Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4. Ambele dispozitive oferă factori de formă personalizabili, experiențe personalizate și performanță îmbunătățită. Ajunsă la a patra generație, seria Galaxy Z continuă să rupă convențiile pentru a oferi interacțiuni noi, de impact, care îmbunătățesc viața de zi cu zi.

Ca o dovadă a devotamentului Samsung față de măiestria superioară, fiecare componentă din ambii factori de formă a fost analizată amănunțit pentru a oferi o experiență cu adevărat optimizată pentru a se asigura că fiecare consumator are un dispozitiv care să se potrivească nevoilor sale.

Samsung Galaxy Z Flip 4 se bazează pe succesul factorului de formă emblematic al Samsung, adăugând funcții cheie, inclusiv o experiență îmbunătățită a camerei, o baterie mai mare și personalizare extinsă, păstrând în același timp designul ultra-compact.

Samsung Galaxy Z Fold 4 deschide noi posibilități pentru utilizatori. Smartphone-ul oferă cea mai completă experiență de smartphone Samsung de până acum, oferind un design care schimbă forma, afișaje captivante și funcții multitasking asemănătoare PC-ului, pe lângă tehnologia avansată a camerei și procesoarele mobile puternice.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro oferă cea mai captivantă experiență audio wireless. Vine cu un design nou, compact și conectivitate perfectă, perfectă pentru orice aspect al vieții tale de zi cu zi.

Galaxy Z Flip 4, instrumentul suprem de auto-exprimare în interior și în exterior

Galaxy Z Flip 4 îmbunătățește funcțiile preferate ale utilizatorilor, făcându-l instrumentul suprem pentru auto-exprimare. Designul său compact oferă experiențe unice care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone. Înregistrați videoclipuri fără mâini sau capturați selfie-uri de grup complet în diferite unghiuri, pliând parțial Z Flip 4 pentru a activa FlexCam.

Datorită parteneriatului Samsung cu Meta (Facebook), FlexCam este optimizat pentru cele mai populare platforme sociale, inclusiv Instagram, WhatsApp și Facebook. Faceți mai mult ca niciodată cu Z Flip 4 făcând selfie-uri de înaltă calitate chiar de pe ecranul exterior, utilizând camera principală cu Quick Shot îmbunătățită. Începeți înregistrarea video de înaltă calitate în modul Quick Shot și apoi comutați fără probleme în modul Flex pentru a continua înregistrarea fără mâini fără a opri videoclipul – ideal pentru creatorii de conținut și vloggeri. Utilizatorii pot acum să facă selfie-uri în modul Portret și să vadă previzualizarea în raportul real al fotografiei atunci când folosesc Quick Shot. Cu o cameră îmbunătățită, cu un senzor cu 65% mai luminos fotografiile și videoclipurile sunt mai clare și mai stabile.

Procesor Snapdragon 8+ Gen 1 și baterie de 3.700 mAh

Procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 este la bord asociat cu 8GB RAM și până la 512 GB spațiu de stocare. Samsung Z Flip 4 este conceput pentru a fi cu adevărat hands-free – făcând mai multe fără a deschide vreodată telefonul. Efectuați apeluri, răspundeți la mesaje text, deblocați mașina și chiar controlați widgetul Scenă SmartThings, totul din ecranul exterior.

Galaxy Z Flip 4 poate captura, viziona și conecta mai mult timp între încărcări cu bateria extinsă de 3.700 mAh. Cu încărcarea super rapidă, acum compatibilă cu Z Flip 4, încărcați până la 50% în aproximativ 30 de minute, menținând utilizatorii conectați atunci când se epuizează.

Cu balamaua mai subțire, marginile îndreptate, sticlă contrastantă din spate și rame metalice lucioase, designul este cel mai rafinat de până acum. Utilizatorii pot personaliza complet Flip-ul interior și în exterior, cu teme Galaxy atât pe copertă, cât și pe ecranul principal. În plus, utilizatorii își pot crea propriul ecran de acoperire cu noi modele de ceas și fundaluri în diferite formate, cum ar fi imagini, GIF-uri și chiar videoclipuri.

Galaxy Z Flip 4 va fi disponibil în culorile Bora Purple, Graphite, Pink Gold și Blue. Prețurile încep de la 999 USD. Dispozitivul va fi lansat la vânzare pe 26 august 2022. Prețul este apropiat de Samsung Galaxy Z Flip 3.

Samsung Galaxy Z Fold 4, o putere multitasking cu performanțe maxime

Galaxy Z Fold 4, lansat alături de Galaxy Z Flip 4, este rezultatul inovației de durată a smartphone-urilor Samsung Galaxy. Este cel mai puternic smartphone Samsung de până acum. Samsung Galaxy Z Fold 4 combină experiența colectivă a tehnologiei mobile a Samsung pentru a crea un dispozitiv cu funcționalitate sporită, indiferent dacă este deschis, închis sau în modul Flex. În plus, potrivit SamsungNewsroom, este primul dispozitiv livrat cu Android 12L, o versiune de Android pentru experiențe pe ecran mare, inclusiv pliabile.

Multitasking-ul pe Z Fold 4 este mai ușor ca niciodată, astfel încât utilizatorii pot face mai multe în mișcare. Noua bară de activități oferă un aspect similar cu computerul dvs., oferind acces la aplicațiile dvs. preferate și recente. Multitasking-ul este, de asemenea, mai intuitiv, datorită noilor gesturi de glisare. Comutați instantaneu aplicațiile pe ecran complet la ferestre pop-up sau împărțiți ecranul în jumătate pentru mai multe modalități de a face mai multe sarcini.

Parteneriatele Samsung cu Google și Microsoft duc multitasking-ul la următorul nivel. Aplicațiile Google, inclusiv Chrome și Gmail acceptă acum drag-and-drop. Astfel permit utilizatorilor să copieze și să insereze rapid link-uri, fotografii și multe altele dintr-o aplicație în alta. Cu Google Meet, utilizatorii se pot conecta acum cu mai multe persoane în timp ce se bucură de co-activități virtuale, inclusiv vizionarea în comun a videoclipurilor pe YouTube sau jocul împreună la un apel video. Suita completă Office și Outlook profită de afișajul pliabil, oferind mai multe informații pe ecran și modalități mai rapide de a interacționa cu conținutul. Experiența multitasking este completă cu funcționalitatea S Pen. Telefonul nu are slot intern pentru stocarea S Pen-ului. Acesta este stocat în husa telefonului.

Procesor Snapdragon 8+ Gen 1 și baterie de 4.400 mAh

Galaxy Z Fold 4 are o cameră principală de 50MP, una de 12MP ultra-wide și una de 10MP cu zoom 30X. O varietate de moduri ale camerei, inclusiv harta Zoom mai mare activată în modul Capture View, Dual Preview și Rear Cam Selfie sunt personalizate pentru a profita de factorul de formă unic pentru o flexibilitate sporită a captării.

Smartphone-ul are un ecran QXGA+ Dynamic AMOLED 2X Infinity Flex de 7,6 inch (17,02 cm). Ecranul are o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Ecranul are și o cameră sub afișaj mai puțin vizibilă de 4MP, cu o nouă aranjare sub-pixel de tip scatter. Camera selfie de pe ecranul exterior este de 10MP. Ecranul exterior este 6,2 inch cu raport de aspect 13,1:9. Este un display Dynamic AMOLED 2X cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz.

Procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 este la bord însoțit de 12GB de RAM și până la 1TB de stocare internă. Există o baterie de 4.400 mAh sub capotă care acceptă încărcarea super rapidă de 25W. Samsung nu livrează încărcător în cutie.

Samsung oferă un nou nivel de durabilitate pentru cele două pliabile. Ambele modele au cadru Armor Aluminium și Corning Gorilla Glass Victus+. Samsung Galaxy Z Flip 4 și Samsung Galaxy Z Fold 4 sunt cele mai rezistente pliabile Samsung realizate vreodată. În plus, atât Z Flip 4, cât și Z Fold 4 sunt certificate IPX8. La fel ca și predecesorul său, prețurile pentru Galaxy Z Fold 4 încep de la 1.799 USD. Samsung va lansa Galaxy Z Fold 4 la vânzare pe 26 august.

Galaxy Buds 2 Pro, design premium cu experiență de ascultare supremă

Samsung Galaxy Buds 2 Pro oferă cea mai captivantă experiență audio wireless, perfectă pentru viața ta de zi cu zi. Apreciați fiecare interludiu muzical cu Hi-Fi 24bit Audio care oferă o gamă dinamică înaltă, ajutându-vă să vă simțiți conectat la conținutul pe care îl ascultați cu o rezoluție clară.

Noul design este cu 15% mai mic, cu o potrivire sigură pentru a preveni rotația, făcându-l însoțitorul perfect de fitness. Noul set wireless are Intelligent ANC (Advanced Intelligent Active Noise Cancellation) pentru a elimina zgomotul exterior. Noul set Buds 2 Pro permite utilizatorilor să evadeze în propria lume și, în același timp, să rămână conectați la viața lor.

Căștile oferă sunet la calitate de studio și alte tehnologii precum HD Voice și 360 Audio cu Direct Multi-Channel. Când trebuie să răspundeți la un apel urgent în timp ce vă bucurați de o sesiune de joc sau de un film pe tabletă, Buds 2 Pro poate comuta fără probleme conexiunea audio la telefon cu o atingere a degetului. Buds 2 Pro dispune acum de Auto Switch 30. Astfel oferă o tranziție fără efort de la emisiunea TV preferată pentru a prelua un apel de la cei dragi.

Iar dacă se întâmplă să rătăciți Buds 2 Pro în naveta, SmartThings Find acum face ca localizarea lor să fie rapidă și ușoară. Căștile vin în trei nuanțe noi care se completează perfect cu noile pliabile – Graphite, White și Bora Purple. Samsung oferă noile căști la un preț de 229 euro.

Galaxy Z Flip 4, Z Fold 4 și Buds 2 Pro vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 10 august. Vor fi disponibile la vânzare începând cu 26 august în anumite țări.

Vom reveni zilele următoare cu toate caracteristicile și specificațiile dispozitivelor de mai sus.