Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 vor avea încărcare rapidă de 25W

335
Galaxy Z Flip 4 incarcare de 25W
Sursa Foto: via gizmochina.com

Galaxy Z Flip 3 și Fold 3 au fost considerate un succes masiv pentru Samsung pe piața pliabilă în 2021. Se vând foarte bine și în acest an. Noua serie Galaxy Z nu numai că a generat multă atenție publică în afara cercului pasionaților de tehnologie, dar și a doborât recordurile de precomenzi și de vânzări din toate timpurile la nivel global pentru pliabile. Acum Samsung vrea mai mult de la Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4.

În ciuda laudelor și dragostei acordate de cumpărători cele două pliabile, mulți utilizatori au avut o plângere în privința lor. Critica a fost adresată mai mult pentru Samsung Galaxy Z Fold 3. Acest dispozitiv a fost echipat doar cu o baterie de 3.300 mAh și încărcare de 15W. Această încărcare este substanțial mai lentă decât încărcarea rapidă obișnuită de 25W găsită chiar și pe telefoanele mid-range. Amintim aici pe doar pe Samsung Galaxy A52.

Încărcare rapidă de 25W pe Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4

Dar se pare că Samsung a luat în sfârșit feedback-ul clienților în serios. O recentă certificare venită din China confirmă că Samsung Galaxy Z Flip 4, succesorul lui Galaxy Z Flip 3, va include în sfârșit suport pentru încărcare rapidă de 25W! Recent am scris că viitorul Flip 4 va avea și o baterie mai mare. Deci sunt semne pozitive în privința duratei de viață a bateriei pe Galaxy Z Flip 4.

Datele au fost extrase din baza de date Compulsory Certification of China (CCC sau 3C), unde se dezvăluie că două modele de pliabile Samsung sunt programate să sosească pe piața chineză în cursul acestui an. Cele două modele poartă numerele de model SM-F9360 și SM-F7210, numere corespunzătoare telefoanelor Galaxy Z Flip 4 și Fold 4.

3C – Compulsory Certification of China – Certificarea obligatorie din China. Este un sistem obligatoriu de certificare a produselor cu scopul de a proteja securitatea consumatorului prin supravegherea produselor referitoare la sănătate, igiena, securitate, mediu și antifraudă.

Listarea pe site-ul 3C dezvăluie că ambele modele vor fi produse în Vietnam, conform GizmoChina. Ambele modele vor avea conectivitate 5G și, cel mai important, ambele modele au suport pentru încărcare rapidă de 25W. Deci și Samsung Galaxy Z Fold 4 va avea încărcare rapidă de 25W. Această știre vine ca o încântare pentru cei care au renunțat să cumpere Z Flip 3, deoarece cu o încărcare de 25W, atunci când rămâneți fără baterie, nu trebuie să așteptați prea mult pentru a vă încărca Z Flip 4.

Din păcate, acestea sunt singurele informații dezvăluite de certificarea de pe site-ul chinez 3C. Din moment ce dispozitivele au fost certificate oficial, ne așteptăm ca mai multe informații despre cele două pliabile să sosească în curând!