Samsung Galaxy Z Flip 4 va avea o baterie puțin mai mare

336
Samsung Galaxy Z Flip 4 va avea o baterie ceva mai mare
Sursa Foto: androidpolice.com

Samsung vrea să vândă tot mai multe telefoane pliabile. În aceste telefoane pliabile bateriile nu trebuie să se pentru că vor exploda. Provocarea, prin urmare, cu un factor de formă clapetă (Galaxy Z Flip 3) este de a găsi modalități creative de a plasa și dimensiona acumulatorul fără a interfera cu alte caracteristici prevăzute, cum ar fi rezistența la apă cu rating IP sau camerele. Se pare că Samsung a găsit o modalitate de a se asigura că Samsung Galaxy Z Flip 4 primește o baterie mai mare.

Conform AndroidPolice, via GalaxyClub, Samsung Galaxy Z Flip 4 va primi două baterii cu codurile de model EB-BF721ABY și EB-BF722ABY. Aceasta nu este o surpriză, deoarece și Flip-ul de anul trecut, dar și alte modele Galaxy Z, au câte două baterii. Acum am aflat că bateria mai mare a perechii va avea o capacitate nominală de 2.400 mAh. Adică, această baterie este mai mare cu 100 mAh față de bateria similară din Galaxy Z Fold 3. Nu este o diferență mare, dar cu bateriile, orice mărire a capacității este un lucru binevenit.

Baterie mai mare pe Samsung Galaxy Z Flip 4

Între timp, bateria mai mică de pe noul dispozitiv, pe care compania o numește unitatea „principală” dintr-un motiv de care nu suntem siguri, păstrează exact aceeași capacitate ca și cea de pe Z Flip3, 903 mAh. Asta înseamnă că bateriile lui Flip 4 vor oferi o capacitate nominală de 3.300 mAh (am rotunjit puțin). Modelul anterior Samsung Galaxy Z Flip 3 are o baterie de 3.200 mAh.

Nu știm în acest moment dacă această diferență de capacitate va aduce îmbunătăți vizibile în utilizarea zilnică. Sincer, am sperat la o creștere mult mai mare față de Galaxy Z Flip 3. Dar dacă această creștere este asociată cu o optimizare software îmbunătățită, ar putea înseamnă ceva.

Marketingul este știința și arta de a convinge clienții să cumpere. Teoria și practica marketingului sunt justificate prin convingerea conform căreia clienții folosesc un produs pentru că au nevoie, sau pentru că aduce un presupus beneficiu.

Rețineți că Samsung promovează capacitatea tipică a lui Galaxy Z Flip 3 ca fiind de 3.300 mAh. Acest lucru înseamnă că bateria lui Z Flip 4 ar putea fi promovată ca fiind de 3.400 mAh. Dar departamentul de marketing nu poate face mare lucru când este vorba despre folosirea în lumea reală.