Galaxy Z Flip 4 și Fold 4 au un mod de performanță pentru baterie

317
Galaxy Z Flip 4 si Fold 4 au un mod de performanta pentru baterie
Sursa foto: sammobile.com

Chiar dacă nu a fost o renovare totală, Samsung a făcut o treabă bună cu modificările la Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Ambele dispozitive arătă similar ca design cu predecesorii lor, dar sunt și unele modificări subtile. Totuși, există mai multe modificări hardware și software care îmbunătățesc noile pliabile Samsung.

Bateria a fost una dintre problemele cheie la Galaxy Z Flip 3, iar Samsung a ascultat utilizatorii și a îmbunătățit capacitatea bateriei cu Samsung Galaxy Z Flip 4. Pentru a crește mai mult durata de viață a bateriei, Samsung a adăugat un sistem de creștere a performanței bateriei. Battery-boosting performance profile – profil de performanță pentru creșterea bateriei se găsește meniul Setări pe noile sale dispozitive pliabile.

Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 au mod de performanță pentru baterie

Când deschideți meniul Setări, veți vedea o nouă secțiune numită Profil de performanță. În această secțiune, există două opțiuni: Standard și Light. Se pare că aceasta înlocuiește comutatorul de procesare îmbunătățită care era disponibil în versiunile anterioare ale interfeței Samsung One UI. Această adăugare este valabilă pentru ambele pliabile: Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4.

Potrivit 9To5Google, citat de SamMobile, în descrierea profilului bateriei Standard se arată că are echilibrul recomandat între durata de viață și performanța bateriei. Pe de altă parte, profilul Light acordă prioritate duratei de viață a bateriei și eficienței răcirii față de performanță.

Reddit este un site web de divertisment, rețea de socializare și agregator de știri fondat în 2005. Are sediul în San Francisco, USA. Din martie 2022, Reddit este pe locul 9 cel mai vizitat site din lume și pe locul 6 cel mai vizitat site din SUA.

Un utilizator de pe rețeaua de socializare Reddit a testat cele două profiluri de performanță pe Galaxy Z Fold 4. Drept urmare, aplicația de benchmarking a dezvăluit o scădere a performanței de aproximativ 20%. A oferit o viață mai bună a bateriei, mai bună decât la Samsung Galaxy Z Fold 3.

Aceste profiluri de performanță, împreună cu procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, sunt o combinație frumoasă pentru economii uriașe de energie pe noile pliabile Samsung.