Samsung Galaxy Z Flip 4 a fost votat „Product of the year” în Belgia

249
Product of the year
Sursa foto: sammobile.com

Telefoanele pliabile Samsung câștigă tot mai mulți adepți în fiecare an. În primele trei trimestre ale anului 2022, compania a livrat 16 milioane de telefoane pliabile în întreaga lume! Este o creștere de 73% față de aceeași perioadă din anul trecut. Consumatorii și întreprinderile cumpără mai multe telefoane pliabile decât oricând. Și în timp ce Galaxy Z Fold 4 pare să fie favoritul utilizatorilor de afaceri, Samsung Galaxy Z Flip 4 a fost desemnat „Product of the year” în Belgia.

Este o bornă important pentru gigantul high-tech sud-coreean desemnarea lui Flip 4 „Product of the year – Produsul anulul„. Samsung Galaxy Z Flip 4 a făcut din Samsung prima companie de electronice care a câștigat acest premiu. Într-adevăr, premiul Produsul Anului în Belgia este de obicei rezervat produselor care au o durată scurtă de valabilitate și o cifră de afaceri rapidă, cum ar fi băuturile răcoritoare și produsele cosmetice.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Z Flip 4 – „Product of the year” în Belgia

În plus, acesta este un câștig destul de mare pentru Samsung Galaxy Z Flip 4. În Belgia logo-ul cu „Produsul anului” aplicat pe un produs este foarte foarte apreciat de consumatorilor belgieni. Acest titlu este acordat începând din anul 1987 și, conform sondajelor, aproape jumătate dintre consumatori belgieni consideră că logo-ul „Product of the year” îi ajută să facă alegerea corectă atunci când cumpără un produs.

Modul în care funcționează acordarea acestui titlu este prin votarea mărci și producătorilor. Înscrierile sunt judecate de consumatori care testează produsele la prima mână. Ei se uită la diferite criterii, inclusiv inovație, atractivitate și ușurință în utilizare. Arbitrii testează aceste produse în mediul lor de viață pentru cele mai realiste și precise rezultate, potrivit SamMobile. Utilizatorii și cumpărătorii din Belgia au decis ca Samsung Galaxy Z Flip 4 să primească „Product of the year” în 2022.

Numele de „Belgia” provine din Gallia Belgica, numele unei provincii romane din nordul Galiei. Belgia este unul dintre membrii fondatori ai UE și găzduiește majoritatea instituțiilor UE precum și alte instituții internaționale importante, inclusiv NATO.

Galaxy Z Flip 4 atrage prin factorul de formă pliabil compact, designul elegant și balamaua robustă, care permite funcții precum modul Flex. Este la fel de puternic ca orice alt flagship – deși nu are Samsung DeX. Flip-ul are la interior procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 în toate țările. Samsung l-a actualizat recent la Android 13 și One UI 5.0. Actualizarea aduce o experiență a utilizatorului mai bună, operare multifuncțională prin gesturi cu mai multe ferestre și performanță îmbunătățită.