Ce este Samsung FlexCam? Caracteristica lui Galaxy Z Flip 4 explicată

358
Samsung FlexCam
Sursa foto: trustedreviews.com

Samsung a dezvăluit recent cel mai nou telefon din seria sa Flip, Galaxy Z Flip 4. În timpul ceremoniei de lansare compania Samsung a evidențiat caracteristica unică Samsung FlexCam a telefonului pliabil. Dar, ce este Samsung FlexCam? Aflați mai jos totul despre noua caracteristică Samsung aflată pe Galaxy Z Flip 4.

Deci, ce este Samsung FlexCam? Termenul „FlexCam” se referă la capacitatea de a realiza fotografii și videoclipuri fără mâini cu Samsung Galaxy Z Flip 4.  Această caracteristică folosește designul balamalei Flip, făcând posibil ca utilizatorii să sprijine camera pe diferite suprafețe și să facă selfie-uri și fotografii de grup fără a cere prietenilor sau străinilor să facă fotografii pentru tine. „Este ca și cum ai avea o cameră și un trepied toate într-unul”. A spus Dillon Hesse de la Samsung în timpul evenimentului Galaxy Unpacked, potrivit Trustedreviews.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung FlexCam funcționează cu mai multe aplicații

Samsung FlexCam nu este încorporat doar în aplicația Cameră. De asemenea, funcționează cu aplicații Meta-powered, cum ar fi Instagram, Facebook și WhatsApp. De exemplu, utilizatorii pot înregistra povești și filmări pe Instagram fără mâini.

Samsung a menționat această funcție în comunicatul său de presă pentru Z Flip 4: „Cu FlexCam, utilizatorii pot realiza fotografii și videoclipuri din diferite unghiuri mai îndrăznețe decât oricând. Înregistrați videoclipuri fără mâini sau selfie-uri de grup în diferite unghiuri, pliând parțial Z Flip 4 pentru a activa FlexCam”.

Videoclipul „Scream” al lui Michael și Janet Jackson este considerat cel mai scump videoclip muzical realizat vreodată. Hitul, un videoclip muzical alb-negru cu temetică spațială, a fost realizat în 1995 și a costat 11,9 milioane de dolari.

Dar cum ce compară Samsung FlexCam de pe Flip 4 cu Flex Mode de pe Galaxy Z Flip 3? Nu este prima dată când vedem cuvântul „Flex” folosit împreună cu un dispozitiv Samsung Flip. De fapt, FlexCam pare să descrie Modul Flex existent al Samsung în mod specific atunci când este folosit cu aplicația Cameră.

Pe Glaxy Z Flip 3, Flex Mode se referea la modificările automate de aspect care au avut loc în interfața de utilizare atunci când telefonul a fost pliat în formă de „L”. Pentru aplicația Cameră, acest lucru însemna că opțiunile de fotografiere din jumătatea superioară a ecranului vor ajunge în jumătatea inferioară pentru un control mai ușor atunci când telefonul era pliat la jumătate.

Datorită modului Flex de pe Galaxy Z Flip, puteți folosi telefonul cu mâinile libere, așezându-l pe o suprafață. Faceți selfie-uri, efectuați apeluri video sau înregistrați imagini cu expunere lungă fără a folosi un trepied doar pliând pe Galaxy Z Flip”. A spus Samsung despre Flex Mode la acea vreme, descriind în esență ce face acum Samsung FlexCam pe Flip 4.