Galaxy Z Flip 5 poate avea două ecrane externe

226
Galaxy Z Flip 5 poate avea doua ecrane externe
Sursa foto: via gizmochina.com

Febra telefoanelor pliabile continuă, tot mai multe companii în special din China, lansând noi modele Fold sau Flip. În prezent, OPPO Find N2 Flip oferă cel mai mare ecran exterior pe un telefon tip flip. Ultimele informații spun că următoarele telefoane flip ale Samsung și Motorola vor avea ecrane mai mari la exterior. Acum, informații proaspete dezvăluie că viitorul Samsung Galaxy Z Flip 5 va avea nu unul, ci două ecrane externe.

Potrivit GizmoChina, tipsterul SuperRoader a distribuit ceea ce par a fi imagini conceptuale ale Galaxy Z Flip 5. Noile imagini ne oferă o privire bună asupra designului dispozitivului. După cum se poate vedea în aceste imagini, vedem un Samsung Galaxy Z Flip 5 având un ecran pliabil cu o gaură centrală ca predecesorul său.

Două ecrane externe pe Galaxy Z Flip 5

Carcasa din spate a lui Galaxy Z Flip 5 este împărțită în două părți, la fel cu a fost până acum pe telefoanele Flip precedente. Partea superioară găzduiește un modul foto compus din două camere, un bliț LED și un mic ecran. Acesta din urmă va afișa informații precum ceasul, starea bateriei și emoji-urile AR, la fel ca până acum Galaxy Z Flip 3 sau Flip 4.

Același panou din spate are un ecran uriaș în formă de pătrat care măsoară 3,4 inch (8,64 cm) și oferă un raport de aspect de 1: 1,038. Acest ecran poate fi folosit pentru notificări, pentru a accesa widget-uri, pentru a utiliza setări rapide și ca vizor pentru cameră.

GizmoChina este un site chinezesc cu sediul în Shenzhen. Scrie în special despre telefoane, AI, SmartThings și alte tehnologii revoluționare. Este printre cele mai accesate site-uri din domeniu cu peste trei milioane de utilizatori lunar.

Imaginile arată că Galaxy Z Flip 5 va avea margini plate și colțuri rotunjite, conform GizmoChina. Odată cu implementarea unei noi balamale, se pare că Z Flip 5 nu va avea niciun decalaj între cele două jumătăți ale sale. De asemenea, este de așteptat să reducă și mai mult cuta de pe ecranul pliabil. Se pare că este echipat cu un scanner de amprentă lateral. Nu știm dacă acest design va fi adoptat de Samsung, dar este interesant.

Sunt informații că Galaxy Z Flip 5 va avea Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy și va oferi o durată mai lungă de viață a bateriei. Viitorul telefon va avea camere mai bune și rating IPX8. Posibil să primim și o certificare contra prafului, care ar fi minunată. Samsung Galaxy Z Flip 5 este de așteptat să debuteze în august anul acesta.