Galaxy Z Flip 5 poate avea ecran exterior mai mare și cută insesizabilă

277
Galaxy Z Flip 5 poate avea ecran exterior mai mare
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Avem încă mult timp în față până când Samsung va lansa următoarele telefoane pliabile. Dacă gigantul coreean rămâne fidel programului său de lansare actual, ne așteaptă să sosească cândva în august august 2023. Totuși încep să apară primele indicii despre ce ar putea aduce Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 pe piața pliabilă.

Mai precis, au ieșit la iveală noi informații legate atât de ecranul exterior, cât și de interiorul lui Galaxy Z Flip 5. Potrivit PhoneArena, care citează cunoscutul analist de display Ross Young, cu un palmares bun în ceea ce privește predicțiile, Samsung Galaxy Z Flip 5 va veni cu un ecran exterior mai mare de 3 inch (7,62 centimetri). Actualul Samsung Galaxy Z Flip 4 are un ecran pe capac de 1,9 inch (4,83 cm). Este o creștere semnificativă a diagonalei acestui ecran.

Galaxy Z Flip 5 poate avea ecran interior cu o cută insesizabilă

Rețineți, totuși, că ar trebui să luați zvonurile atât de timpurii, cu unele rețineri. Ross Young, un profesionist în materie de ecrane, a prezis același upgrade al afișajului exterior pentru Galaxy Z Flip 4. În final știm că această predicție nu s-a adeverit. Dar, acest lucru nu ar trebui să vă descurajeze dacă sunteți încântat de potențialul unei astfel de îmbunătățiri, deoarece Samsung ar fi putut-o amâna pentru 2023.

Ce ar face Samsung cu acest ecran mai mare nu este clar în acest moment, dar nici greu de ghicit. Presupunem că informațiile prezentate pe el vor fi mai multe și mai ușor de citit. Acestea fiind spuse, ne așteptăm ca Samsung să mărească acest ecran și să implementeze noi funcții în Samsung Galaxy Z Flip 5 pentru a-l face mai atrăgător.

DSCC – Display Supply Chain Consultants este o companie de cercetare de piață cu sediul în Austin, SUA, fondată în 2016. Oferă studii și informații privind tendințele pieței afișajelor și servicii de consultanță în industria afișajelor.

În ceea ce privește îmbunătățirea afișajul interior, nu știm cât va fi de evidentă. De fapt, upgrade-ul ar fi la mecanismul balamalei lui Galaxy Z Flip 5. Și aici Ross Young, șeful DSCC (Display Supply Chain Consultants), a avut ceva de spus. Young susține că Samsung va face cuta infamă mai puțin vizibilă în comparație cu generațiile anterioare.

În plus, dacă ar fi să luăm unele dintre zvonurile care au circulat despre Galaxy Z Fold 5 și să le aplicăm pe Z Flip 5, am mai putea putea specula unele lucruri. În primul rând este vorba despre o greutate mai redusă a viitorului pliabil Flip, față de iterațiile anterioare. De asemenea, sperăm la o actualizare a departamentului foto, dar este mai mult o iluzie decât o predicție momentan.