Galaxy Z Flip 5 și Fold 5: altă confirmare că vor fi lansate mai devreme

327
Galaxy Z Flip 5
Sursa foto: via hdblog.it

Samsung ar putea anticipa lansarea dispozitivelor pliabile de generație următoare. Zvonul nu este nou și, de parcă nu ar fi de ajuns, Ross Young la confirmat în continuare. Cunoscutul analist DSCC a aflat că estimările de producție pentru luna iulie a lui Galaxy Z Flip 5 sunt aproximativ duble față de cele din iulie anul trecut pentru predecesorul, Galaxy Z Flip 4.

Deși informația este despre estimările de producție pentru Flip 5, este puțin probabil ca Samsung să fi decis să-l lanseze înaintea lui Fold 5. Încă de la prima lansare cele două telefoane pliabile sunt lansate împreună. Una dintre posibilele interpretări privind lansarea mai rapidă ar fi „întârzierea” lansării seriei viitoare de Apple iPhone, potrivit HDBlog. Cum Apple nu are încă un dispozitiv pliabil în gama sa, Galaxy Z-urile nu sunt din punct de vedere tehnic în competiție cu iPhone-urile.

Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 așteptate la sfârșitul lunii iulie

Cele două de la Samsung (Z) și Apple (iPhone) sunt însă asemănătoare din punct de vedere al prețurilor. Astfel Samsung ar putea fi interesat să joace cartea unei prezentări mai devreme decât de obicei pentru a da mai multă libertate celor două pe piață. Și anul trecut imediat după lansare Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 s-au vândut foarte bine. Probabil Samsung ia în calcul și rezultate economice mai slabe din Q1 2023 și printr-o lansarea mai rapidă vrea să mai dreagă busuiocul.

Samsung a lucrat la Galaxy Z Flip 5 și a mărit dimensiunea afișajului extern și a-l face mai util. Recent am văzut imagini cu acest nou ecran, aproape cât tot capacul telefonului, chiar și într-o formă neobișnuită. Flip 5 ar trebui să obțină un ecran extern de ~3,4 inch (8,64 cm) față de actualul 1,9 inch. Viitorul Flip va avea și o nouă balama, dar și un procesor Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy foarte puternic. Din tot ce avem, coroborat eventul cu un preț mai mic decât Flip 4, viitorul Flip 5 se va vinde ca pâinea caldă.

Motorola a inventat primul radio pentru mașină în 1930! Radioul a fost inițial destinat doar poliției din Statele Unite. Motorola a fost și prima companie care a lansat un pager, în 1956. Putea trimite mesaje pe o rază de 40 km.

Potrivit zvonurilor, Motorola Razr 40 Ultra – concurentul pliabil Motorola din acest an – va avea 3,6 inch (9,14 cm). Motorola ar fi lăsat deoparte soluțiile și formele creative pentru a merge direct la obiect cu un afișaj extern „clasic” dar care încorporează cele două camere principale ale smartphone-ului. O soluție scenografică care, ca și cea a Samsung, ar trebui să pună în valoare afișajul extern. Piața va decide ce idee va avea mai mult succes.