Cutia Galaxy Z Flip 5 Limited Edition cu bunătăți BTS lansată în India

284
Samsung Galaxy Z Flip5 and BTS Limited
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat cutia Galaxy Z Flip 5 Limited Edition în India. Ediția specială a smartphone-ului vine la pachet cu Husa Flipsuit. În interiorul cutiei, veți primi și un card interactiv care va veni imprimat cu o imagine a unuia dintre membrii trupei BTS și puteți utiliza acest card cu Husa Flipsuit.

Cutie Samsung Galaxy Z Flip 5 Limited Edition lansată în India cu bunătăți BTS. Lansarea vine la scurt timp după vestea că membrii BTS își reînnoiesc contractul cu HYBE și BIGHIT Music pentru a reveni în 2025. Cutia în ediție limitată vine cu smartphone-ul Galaxy Z Flip 5, Husa Flipsuit și un card NFC. În special, cardurile interactive sunt activate pentru NFC și schimbă imaginea de fundal a ecranului exterior atunci când sunt utilizate cu carcasa Flipsuit.

Cutie Galaxy Z Flip 5 Limited Edition cu dedicație pentru BTS

Husa Flipsuit vine cu două carduri interactive, una cu un design de culoare albastră și alta de culoare roz. Aceste carduri sunt compatibile cu NFC. Odată ce plasați oricare dintre cele două carduri interactive în Husa Flipsuit, smartphone-ul o va recunoaște și va aplica un tapet potrivit pe afișajul exterior a lui Galaxy Z Flip 5. În mod similar, dacă introduceți cardul interactiv cu imaginea unui membru BTS, smartphone-ul îl va recunoaște și va aplica aceeași imagine ca tapetul pe afișajul extern.

Samsung a anunțat că cei care cumpără împreună Flip 5 și Husa Flipsuit vor primi cutia fără costuri suplimentare. Galaxy Z Flip 5 începe în India de la 99.999 rupii (1.130€) pentru varianta de 256 GB și merge până la 1.240 euro pentru varianta de 512 GB. Carcasa Flipsuite are un preț de 4.199 INR, dar va costa 3.799 INR (rupii indiene) atunci când este cumpărată împreună cu Galaxy Z Flip 5. Momentan pachetul Samsung Galaxy Z Flip 5 Limited Edition nu este listat pe site-ul Samsung.

SUGA (Min Yoon-gi), este născut pe 9 martie 1993. Este un rapper, compozitor și producător de discuri sud-coreean. A debutat ca membru al trupei BTS în 2013. SUGA scrie, compune, aranjează, mixează și masterizează muzica sa.

Asocierea Samsung cu BTS nu este nouă și unul dintre membrii trupei, SUGA este și ambasadorul brandului pentru Samsung. Extinzând asocierea cu popularul brand K-pop, Samsung include husa Flipsuite cu carduri interactive de membru BTS în cutia ediție limitată.

Samsung oferă în cutie carduri Jimin, Suga, RM și J Hope. Cu toate acestea, în cutie este oferit un singur card și utilizatorii nu pot alege pe care îl primesc. Potrivit site-ului indian MySmartPrice, Husa Flipsuit vine cu două carduri gratuite – Lavender și Blue.