Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition va fi lansat pe 30 noiembrie

254
Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics și Maison Margiela, casa de Haute Couture din Paris, au anunțat a doua colaborare. De această dată cele două branduri vor lansa o ediție specială Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition. Această colaborare extinde și mai mult parteneriatul inovator, îmbrățișând identitățile de brand atât ale Samsung Galaxy, cât și ale Maison Margiela, pentru a oferi un dispozitiv pentru persoanele care doresc prospețime și neconvenționalitate.

„Samsung și Maison Margiela au continuat să surprindă industria încălcând convențiile și normele. În acest fel venim în sprijinul celor care caută individualitatea”. A declarat Stephanie Choi, EVP și șeful de marketing al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Aceasta a doua colaborare între cele două mărci reunește moda și tehnologia. Prin această colaborare, dorim ca consumatorii să-și descopere propria identitate și să o exprime fără limitare.”

Samsung și Maison Margiela sunt două mărci distincte cu o pasiune comună pentru dezvoltarea ideilor inovatoare. Samsung a revoluționat domeniul smartphone-urilor pliabile și a oferit o nouă experiență mobilă, un alt exemplu al moștenirii sale de inovație în dezvoltarea tehnologiei progresive. În același timp, Maison Margiela continuă să surprindă industria modei cu designul său deconstructiv, dar sofisticat. Mentalitatea similară a celor două mărci se reflectă în această colaborare care combină designul original și noua tehnologie pliabilă.

Poziția unică a Galaxy Z Flip ca articol de modă îl face ideal pentru această colaborare incitantă. Seria Galaxy Z Flip a inițiat o eră cu totul nouă pentru smartphone-uri. Galaxy Z Flip nu este doar un dispozitiv pliabil, ci este un instrument de buzunar de auto-exprimare. Telefoanele Flip oferă numeroase opțiuni de personalizare pentru a ajuta utilizatorii să-și exprime identitățile unice. Acest lucru se aliniază perfect cu identitatea distinctă a mărcii Maison Margiela. De aici a rezultat Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition.

Maison Margiela este o casă de modă de lux franceză fondată de designerul belgian Martin Margiela și Jenny Meirens în 1988. Are magazine, printre altele, în Franța, UK, China, Germania, Italia, Japonia, Coreea, SUA și Thailanda.

Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition pe un design care arată interiorul a unui sacou Maison Margiela. Capacul spate este îmbunătățit de efectele argintii și metalice, o culoare exclusivă acestei ediții speciale, folosind o tehnică semnătură a casei de modă. Prin crearea unui efect semi-transparent care dezvăluie structura ascunsă și detaliile piesei de îmbrăcăminte, ediția specială surprinde esența care depășește simpla atracție vizuală. Este o reinterpretare a filozofiei de design a Maison Margiela care pune în valoare aspectele vizuale externe și natura intrinsecă a dispozitivului.

Husa este din piele naturală neagră, iar țesătura și etichete cu logo-ul din țesătură autentică. Cusăturile fin lucrate, țesute manual de pe spatele copertei, simbolizează identitatea de design „Work-in-Progress” a Maison Margiela. Deschiderea dispozitivului dezvăluie modelul buzunarelor, adăugând o atingere încântătoare, în timp ce închiderea acestuia ascunde modelul.

Husa Flipsuit întruchipează cu îndrăzneală căutarea unicității și creativității a mărcii. Vine cu două carduri Flipsuit împodobite cu un design stropi de vopsea și o placă de argint, ambele afișând designul distinctiv de numerotare al Maison Margiela. Când cardul este atașat la spatele Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edițion, dispozitivul adoptă o temă complet nouă. Fiecare detaliu al noii teme este afișat pe fereastra Flex, care provine din delicata colecție Artisanal a Maison Margiela.

Nu numai dispozitivul, ci și ambalajul reflectă stilul Maison Margiela prin utilizarea unui model distinct de cusături în centrul clapei. Întregul corp al ambalajului seamănă cu un depozit de mostre de arhivă care este folosit în magazinele atelier pentru a păstra diverse mostre de țesături și fire. Țesătura de carte pe bază de hârtie care acoperă exteriorul pachetului îmbină perfect dispozitivul cu atelierul Maison Margiela. Samsung a lansat și un model Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Editon.

Ediția Galaxy Z Flip5 Maison Margiela va fi disponibilă începând cu 30 noiembrie în piețe selectate.