Galaxy Z Flip 5 va fi produs în cantități duble față de Galaxy Z Flip 4

169
Galaxy Z Flip 5 va fi produs in cantitati duble fata de Galaxy Z Flip 4
Sursa foto: via mobil.se

Samsung se pregătește să lanseze următoarea generație de dispozitive pliabile la sfârșitul lunii iulie. În acest fel mai avem de parcurs aproximativ două luni de zvonuri, de off-uri, uau-uri și multe speculații. Cea mai recentă predicție vine de la Ross Young, bine-cunoscut în lumea telefoanelor mobile, cu informații foarte credibile. Acesta a împărtășit câteva estimări timpurii cu privire la cifrele de producție ale lui Galaxy Z Flip 5.

Ross Young, șeful Display Supply Chain Consultants, susține că producția lui Galaxy Z Flip 5 se va dubla față de Samsung Galaxy Z Flip 4 de anul trecut. Galaxy Z Flip 4 a fost foarte bine vândut anul trecut, dar și în acest an. Cum despre Flip 5 sunt zvonuri că va primi multe îmbunătățiri, un ecran exterior mai mare, balama îmbunătățită, noi camere și procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, decizia Samsung pare a avea acoperire.

Producția se va dubla pentru Galaxy Z Flip 5

Estimările de producție pentru Z Flip 5 pentru iulie 2023 sunt aproximativ duble față de Z Flip 4 în 2022. Astfel este foarte probabil ca acesta să fie lansat mai repede, alături de Fold 5, ceea ce ar fi o mișcare bună pentru a pune o distanță mai mare față lansarea seriei iPhone 15. Desigur, acestea sunt doar zvonuri în acest moment, iar Samsung nu a anunțat încă nimic oficial.

Telefoanele OnePlus vin cu sistemul de operare OxygenOS. Este un sistem de operare mobil alternativ bazat pe Google Android, dezvoltat de producătorul chinez de smartphone-uri OnePlus exclusiv pentru smartphone-urile sale.

Samsung își anunță telefoanele pliabile la evenimentul său anual Galaxy Unpacked, care are loc de obicei în august. Cu toate acestea, compania pare a renunța la programul normal în acest an. Sunt multe zvonuri că Flip 5 și Fold 5 vor fi lansate mai devreme decât de obicei. Se presupune că acest lucru se datorează concurenței în creștere pe piața telefoanelor pliabile, companii precum Google și OnePlus plănuind să-și lanseze propriile telefoane pliabile în acest an.

Potrivit GSMArena, Google este de așteptat să-și anunțe primul său telefon pliabil în luna mai. În același timp, compania OnePlus ar putea urma exemplul în a doua jumătate a anului 2023. Este de la sine înțeles că Samsung dorește să aibă un avans față concurență și să acapareze mai multă cotă de piață lansând Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5 mai devreme decât de obicei.