Galaxy Z Flip 5 Retro lansat, un omagiu adus unui model din 2003

314
Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Am scris recent că Samsung are în plan să lanseze un model retro de Galaxy Z Flip 5. Acum acest lucru s-a întâmplat. Azi Samsung a lansat telefonul pliabil Galaxy Z Flip 5 Retro Edition. Prin acesta Samsung aduce un omagiu designului și caracteristicilor inovatoare ale modelului SGH-E700, care marchează 20 de ani de progres tehnic.

Gigantul tehnic sud-coreean a anunțat că va lansa pe Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro începând cu 1 noiembrie în Coreea, Marea Britanie, Germania, Spania și Australia. Pe pe 2 noiembrie telefonul va fi lansat și în Franța.

Galaxy Z Flip5 Retro se inspiră din SGH-E700, un produs care a captat imaginația pieței cu designul și performanța excepțională acum 20 de ani în 2003. La acea vreme, Samsung SGH-E700 era un telefon mobil revoluționar, primul telefon Samsung cu o antenă încorporată. Această inovație, împreună cu popularitatea pe scară largă a telefonului, a jucat un rol esențial în promovarea poziției Samsung în industria telefoanelor mobile.

Galaxy Z Flip 5 Retro, un omagiu adus lui SGH-E700

Acum, Samsung intenționează să-și implice clienții prin prezentarea istoriei sale de inovație, de la înființare până în prezent. Clasicul Samsung SGH-E700 și noul Galaxy Z Flip 5 servind drept exemple reprezentative.

Sursă foto: via SamMobile

Samsung Electronics oferă telefoane mobile inovatoare pe piață de zeci de ani, fiind regele pieței telefoanelor mobile. Pe lângă SGH-E700, compania a lansat o serie de alte produse mobile revoluționare, începând cu telefonul MP3 SPH-M2500 în 1999. Acesta a fost urmat de telefonul cu ceas SPH-WP10, telefonul TV SCH-M220 și telefonul cu cameră SCH-V200. Fiecare dintre acestea au primit aprecieri pentru noile sale caracteristici inovatoare. Toate au împins limitele a ceea ce era posibil în acel moment.

SGH-E700, un telefon cu clapetă, a fost vândut în peste 10 milioane de exemplare. Avea un ecran de 1,8 inch (4,57 cm), dimensiunile de 90x45x23 mm și 85 de grame. Avea o baterie 780 mAh care dura până la 3 ore de convorbire.

Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro implementează cu pricepere diverse caracteristici distinctive ale SGH-E700, potrivit SamsungNewsroom. De exemplu, combinația de culori albastru indigo și argintiu, o reinterpretare a designului UX a graficii pixeli din anii 2000 și o animație exclusivă pe Flex Window care înfățișează un peisaj urban cu un aer de nostalgie.

Pachetul unic include și trei carduri Flipsuit care prezintă logo-uri Samsung din diferite epoci. Mai este inclus în pachet și o carcasă Flipsuit și un card de colecție gravat cu un număr de serie unic care se va adăuga la valoarea de colecție a produsului pentru clienții cumpărători.

Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro, cu parfum de școală veche, va fi disponibil în cantități limitate în Coreea, UK, Franța, Germania, Spania și Australia. Momentan nu se știe nimic despre o lansare în SUA. Cumpărătorii din aceste țări pot achiziționa acest telefon exclusiv prin intermediul site-ului oficial Samsung, Samsung.com. Detalii de preț nu au fost încă furnizate.