Cum să profitați la maximum de Galaxy Z Flip 5 cu Flex Window

342
Galaxy Z Flip 5 cu Flex Window
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Galaxy Z Flip 5 continuă moștenirea seriei Galaxy Z Flip – inaugurând o nouă lume a experiențelor mobile, datorită factorului său de formă compact, care se potrivește confortabil într-o singură mână. Această inovație încorporează performanțe puternice cu noua sa balama și Flex Window, creând un design echilibrat și fără spațiu între cele două părți atunci când este pliat.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Galaxy Z Flip 5 este ecranul său exterior de 3,4 inch (8,64 cm). Samsung numește acest ecran Flex Window – Fereastra Flex. Chiar și pliat, afișajul exterior este mai mare și mai bun ca niciodată – oferindu-vă acces la widget-uri și aplicații utile fără a deschide telefonul. În plus, personalizarea este și mai plăcută pe noua fereastră Flex. Mai jos vă arătăm, via SamsungNewsroom, cum să profitați de toate posibilitățile Flex Window de pe Samsung Galaxy Z Flip 5.

Flex Windows pe Samsung Galaxy Z Flip 5. Pentru a profita la maximum de fereastra Flex de pe Galaxy Z Flip 5, plasați degetul pe ecran și glisați în orice direcție – în sus, în jos, la stânga sau la dreapta. Cu o simplă glisare, puteți accesa cu ușurință setările și widget-urile rapide sau puteți verifica notificările și mesajele, totul fără a deschide vreodată smartphone-ul. Iată glisările:

  • Sus -> jos: setare rapidă
  • Stânga -> dreapta: verificați notificările și răspundeți la mesaje
  • Jos -> sus: portofel Samsung – Samsung Wallet
  • Dreapta -> stânga: widgeturi.

Cu widget-uri, accesați rapid informațiile de care aveți cea mai mare nevoie.

Când glisați de la dreapta la stânga pe ecranul exterior, puteți verifica widget-urile pe care le-ați configurat în prealabil. În acest fel puteți să accesați rapid și ușor informații utile. Fereastra Flex a lui Galaxy Z Flip 5 acceptă mai mult de 13 widget-uri esențiale. Disponibilitatea caracteristicilor poate varia în funcție de piață sau regiune. Widget-urile disponibile includ: vreme, alarmă, calendar, player media, apelare directă, înregistrare vocală, pași, apel recent, cronometru, aplicații, scene SmartThings, controler Buds, cronometru, activitate zilnică de sănătate și Google Finance. Buds Controller apare numai după ce dispozitivul extern este conectat. Widgetul Media Controller apare numai când este redată muzică.

Puteți adăuga, șterge sau ajusta ordinea widget-urilor în funcție de preferințele dvs. Vedeți mai jos exemple de widget-uri afișate pe ecranul Flex Window a lui Galaxy Z Flip 5. (De la stânga la dreapta) calendar, vreme, apeluri recente, apelare directă, alarmă, pași, activitate zilnică, cronometru și scene SmartThings.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Accesați widget-ul Timer din Multi Widget View prin ciupirea ecranului. Dacă există un widget la care doriți să comutați imediat, utilizați gestul Screen Pinch prin ciupirea ecranului spre interior cu două degete pentru a activa Multi Widget View. Aceasta aranjează widget-urile într-o grilă, permițându-vă să vedeți și să accesați toate widget-urile simultan.

Un alt avantaj al Galaxy Z Flip 5 este gama largă de opțiuni de personalizare pentru ecranul exterior. Pentru ca Galaxy Z Flip 5 să fie unic, decorați-vă afișajul alegând fontul, stilul și poziționarea cadranului ceasului și găsiți un fundal potrivit pentru ecranul de pornire.

Faceți selfie-uri stelare cu FlexCam și Window Flex pe Galaxy Z Flip 5

Faceți un selfie de înaltă definiție deschizând aplicația pentru cameră în fereastra Flex. Experiența camerei strălucește cu adevărat pe Galaxy Z Flip 5 cu Flex Window. FlexCam facilitează realizarea selfie-urilor de înaltă definiție folosind camera din spate. De exemplu, când deschideți aplicația pentru cameră în timp ce Flip 5 este închis, puteți utiliza fereastra Flex și camera din spate de 12 MP pentru a vă surprinde cu ușurință pe cameră, până la ultimul detaliu.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Puteți folosiți FlexCam a lui Flip 5 pentru a configura modul temporizator, pentru a schimba raportul imaginii și chiar pentru a accesa setarea obiectivului ultra-larg al camerei din spate. După ce ați capturat fotografii folosind ecranul exterior de pe Galaxy Z Flip 5, puteți revizui rapid fotografiile cu Quick View. Folosind Vizualizare rapidă în fereastra Flex, puteți să răsfoiți și să ștergeți fotografii sau să adăugați la favorite fără a deschide telefonul.

Dual Preview afișează vizualizarea camerei din spate atât pe fereastra Flex, cât și pe ecranul principal. Poate te-ai întrebat: de ce trebuie să pun pe alții să decidă cum arăt în poze? Acum, cu Previzualizarea dublă – Dual Preview, nu trebuie să-ți mai faci griji. Pur și simplu utilizați afișajul camerei din spate pentru a verifica cum arăți în timp ce altcineva îți face fotografia.

Filmarea unui videoclip pentru rețelele de socializare este simplă cu Flex Window. Pe lângă schimbarea raportului orizontal și vertical al ecranului, filmarea dvs. va fi netedă, cu Super Steady și Auto Framing care utilizează AI pentru a vă urmări și a vă încadra.

Răspundeți la mesaje și bucurați-vă de un joc dinamic cu Flex Window

Rămâneți la curent și răspundeți instantaneu cu notificări la mesaje. Când glisați de la stânga la dreapta pe Fereastra Flex, puteți verifica notificările, cum ar fi apelurile pierdute și mesajele text. În plus, puteți răspunde prompt la mesaje text folosind tastatura QWERTY de pe ecran, fără a deschide telefonul. Puteți chiar să verificați conversațiile anterioare, să trimiteți emoji-uri și să utilizați conversia vorbire în text. De asemenea, puteți să alegeți dintre până la 30 de mesaje de răspuns rapid.

De asemenea, acum aveți acces la widget-uri pentru apeluri telefonice de pe ecranul exterior. Acest lucru face mai ușor și mai rapid să vă salutați prietenii. Puteți efectua un apel cu tastatura din widgetul Apeluri recente sau din widgetul de Apelare directă după ce adăugați informațiile de contact ale prietenului dvs.

Bucurați-vă de un joc dinamic pe fereastra Flex cu Good Lock. Imaginează-ți că te afli într-un mijloc de transport plin în drum spre serviciu dimineața. De ce să nu-ți atenuezi plictiseala jucând un joc pe ecranul exterior? Este ușor — doar descărcați Good Lock.

Cum să creați un widget de joc: Deschideți Good Lock -> Selectați fila Life up -> Instalați MultiStar -> Faceți clic pe Game Widget -> Descărcați jocul la alegere.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Descărcați Good Lock din Galaxy Store și găsiți MultiStar în fila Life up. Instalați MultiStar pe telefon și alegeți meniul „I ♡ Galaxy Foldable”. Apoi, navigați la Game Widgets și alegeți jocul dorit. În cele din urmă, adăugați acest Widget pentru jocuri nou creat pe ecranul extern și bucurați-vă de jocuri dinamice oricând și oriunde.

Disponibilitatea Good Lock poate varia în funcție de piață sau regiune. Este posibil ca unele aplicații Good Lock să nu fie disponibile pe anumite piețe. Disponibilitatea funcțiilor poate varia în funcție de versiunea One UI care este rulată pe dispozitivul unui utilizator.

Folosește Samsung Wallet pentru tranzacții, recompense și multe altele

Samsung Wallet se activează atunci când glisați în sus, chiar dacă fereastra Flex este dezactivată. Galaxy Z Flip 5 funcționează perfect ca un portofel digital, așa că nu este nevoie să purtați un portofel voluminos în buzunar. Pur și simplu glisați în sus pe ecranul exterior pentru a afișa Samsung Wallet pentru a face achiziții, a verifica punctele de membru, a utiliza cupoane și multe altele. Samsung Wallet funcționează chiar și atunci când ecranul exterior este oprit pentru o versatilitate și mai mare.

Samsung Wallet este disponibil pe dispozitivele care acceptă POS sau o versiune superioară și Samsung Pay. Disponibilitatea caracteristicilor poate varia în funcție de piață. Vă rugăm să verificați funcțiile disponibile pentru portofelul Samsung pe piața dvs. deschizând aplicația Portofel. Elementul care poate fi adăugat în portofelul Samsung variază în funcție de piață.

Cu cât cunoști mai mult Galaxy Z Flip 5, cu atât îi vei descoperi infinitele posibilități. Dotat cu o varietate de caracteristici, este accesoriul perfect de buzunar pentru a-ți exprima personalitatea. Cu Flex Window, puteți desfășura o nouă lume de posibilități – toate fără a deschide telefonul.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.