Galaxy Z Flip 5 nu va avea spațiu între cele două părți când este pliat

419
Galaxy Z Flip 5 nu va avea spațiu gol cand este pliat
Sursă foto: PhonAndroid

Samsung Galaxy Z Flip 5, care va ajunge la vânzare pe rafturi în august, nu va avea spațiu între cele două clapete ale ecranului atunci când este închis. Predecesorii săi, Galaxy Z Flip 4 și Flip 3 au o mică fantă în apropierea balamalei când sunt pliate. Galaxy Z Glip 5 are un alt tip de balama, care nu lasă spațiu între cele două părți când telefonul este pliat.

Chiar dacă Flip 5 nu a fost încă lansat, au fost deja o mulțime de informații despre el pentru deliciul fanilor. Știm că noul pliabil tip clapetă ar trebui să ofere autonomie mai mare și calitate a fotografiilor la fel de bună ca Galaxy S23. În ceea ce privește designul, se poate observa că Samsung nu a intenționat să-și schimbe radical formula. Galaxy Z Flip 5 rămâne în linie cu Flip 4, cu excepția unui mic detaliu. Nu știm dacă este chiar mic. Potrivit PhonAndroid, datorită unei noi balamale Flip-ul 5 se va putea închide fără a lăsa spațiu între cele două clape.

Galaxy Z Flip 5 cu o balama care asigură închiderea fără spațiu

Găsim acest tip de design pe Oppo Find N2, dar este o premieră pentru seria Z Flip de la Samsung. Datorită unei randări publicate de leakerul Roland Quandt pe Twitter (de atunci ștearsă), putem vedea în sfârșit ce schimbări de design aduce noul Flip. Într-adevăr, cu cât spațiul este mai mic, smartphone-ul este mai subțire și se închide complet, fără fantă de lumină. Acest lucru dă o impresie de subțire, accentuată de faptul că Z Flip 5 ar trebui să aibă grosimea, când este închis, puțin mai mică decât Galaxy Z Flip 4.

Sursă foto: via PhonAndroid

Noua balama ridică și problema rezistenței ecranului, deoarece cele două clapete se ating complet la fiecare închidere. Imaginați-vă daunele pe care le-ar putea face niște resturi care rămân acolo înainte de a închide smartphone-ul. Fără îndoială, Samsung a luat în considerare acest lucru, deși nu este clar încă sub ce formă.

Snapdragon este o serie de procesoare lansate de Qualcomm cu cipul QSD8250 în decembrie 2007. Primul procesor pentru telefoane mobile a avut 1GHz. Potrivit Qualcomm, a fost numit Snapdragon, pentru că „Snap și Dragon suna rapid și aprig”.

Dincolo de această caracteristică binevenită, vă amintim că Samsung Galaxy Z Flip 5 va avea un procesor Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, însoțit de 8 sau 12GB RAM în funcție de model. Ecranul AMOLED de 6,7 inch (17,02 cm) va avea rezoluția de 2640 x 1080 pixeli. Ecranul exterior va avea diagonala de 3,4 inch (8,64 cm) și o rezoluție de 720 x 478 pixeli. O îmbunătățire plăcută față de Z Flip 4 ce are un ecran extern cu diagonala de 1,9 inch.