Galaxy Z Flip 5: baterie mai bună și fotografii similare cu Galaxy S23

423
Galaxy Z Flip 5 baterie mai buna
Sursa foto: via phonandroid.com

Scriam zilele trecut că informații despre cele două telephone pliabile Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 sunt tot mai multe. Acum primim o veste foarte bună despre Samsung Galaxy Z Flip 5. Următorul smartphone pliabil Samsung ar trebui să beneficieze de mari îmbunătățiri în ceea ce privește autonomia și fotografia. Sursa informației spune că pliabilul va fi echivalent cu Galaxy S23 în aceste categorii.

Pe măsură ce lansarea se apropie, scurgerile despre Galaxy Z Flip 5 sunt tot mai multe. În timp ce însoțitorul său, Galaxy Z Fold 5, va beneficia doar de o îmbunătățire relativ minoră față de modelul actual, Z Flip 5 promite mult mai multe. Ne gândim bineînțeles la ecranul său extern gigant, dar și la accentul pus de producător pe durabilitatea smartphone-ului său.

Autonomie mai mare a bateriei și fotografii mai bune cu Galaxy Z Flip 5

Cu toate acestea, există un punct asupra căruia toată lumea așteaptă mult mai mut decât până acum: autonomia bateriei. Într-adevăr, Samsung Galaxy Z Flip 4 a dezamăgit în acest domeniu. Flip 4 are o durată de viață mult sub așteptări pentru un smartphone de acest calibru. Din fericire, o nouă scurgere din Coreea de Sud aduce vești bune. Potrivit PhonAndroid, Samsung ar fi îmbunătățit semnificativ autonomia lui Galaxy Z Flip 5.

Viitorul Flip va avea o baterie de 3.700 mAh, apropiată de bateria de 3.900 mAh care echipează Samsung Galaxy S23. Totuși, conform raportului, cele două dispozitive ar trebui să fie echivalente din punct de vedere al autonomiei. Pentru acest lucru intervin îmbunătățirile software aduse de Samsung care vor îmbunătăți eficiența bateriei lui Flip 5.

John Wilder Tukey este creditat cu inventarea termenului software. Lucrarea din 1958 a lui John Wilder Tukey „The Teaching of Concrete Mathematics” conținea cea mai veche utilizare cunoscută a termenului „software”.

În plus, aceste îmbunătățiri software se vor reflecta și asupra camerei de 12MP care va fi responsabilă pentru partea foto. Momentan este dificil de instalat o cameră mai mare pe un smartphone pliabil din cauza spațiului mai limitat. Din nou, calitatea fotografiei ar trebui să atingă nivelul modelului Galaxy S23, ceea ce va încânta utilizatorii.

Mai mult, fișa tehnică anunțată include un procesor Snapdragon 8 Gen 2 însoțit de 8GB RAM și 128/256GB spațiu de stocare. Bateria va fi compatibilă cu încărcare rapidă de 25W și încărcare wireless. În cele din urmă, marea noutate va fi, fără îndoială, ecranul extern de 3,4 inch, capabil să afișeze un număr mare de aplicații.