Galaxy Z Flip 5G „Mystic Bronze” prezentat din toate unghiurile

749
Sursa Foto: @evleaks

Samsung Galaxy Z Flip 5G Mystic Bronze tocmai a apărut online și într-un format GIF putem vedea dispozitivului din toate unghiurile. După cum se poate vedea, varianta 5G a lui Galaxy Z Flip va arăta practic la fel ca modelul 4G. Dimensiunile sale vor fi ușor diferite, dar asta este ceva greu de observat. Galaxy Z Flip 5G în culoarea bronz mistic se alătură modelului de culoare gri recent dezvăluit de TENAA.

Imaginea cu Galaxy Z Flip 5G Mystic Bronze a fost partajată de cunoscutul Evan Blass, și a ajuns la noi prin intermediul colegilor noștri de la AndroidHeadlines. Acum știm că modelul 5G va veni în două culori, bronz mistic și gri. Când TENAA a dezvăluit culoarea gri, în listare au apărut mai multe din specificațiile smartphone-ului.

Ecran Super AMOLED de 6,7 inch pe Galaxy Z Flip 5G

Galaxy Z Flip 5G va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 865+, despre care aveam deja informații. Putem spune că apariția acestui procesor Qualcomm este cea mai importantă diferență față de modelul Galaxy Z Flip 4G. Vă reamintim că modelul 4G este alimentat de procesorul Snapdragon 855+.

Dispozitivul va avea în continuare un ecran Super AMOLED de 6,7 inch Full HD+ (2636 x 1080). Ecranul exterior va măsura 1,05 inch, iar acesta este un afișaj OLED (300 x 112). Două camere de 12 megapixeli vor fi incluse pe partea din spate a acestui telefon. Dispozitivul va include, de asemenea, 8 GB de memorie RAM și 256 GB stocare internă. Sistemul de operare Android 10 va fi preinstalat direct din cutie.

TENAA este echivalentul chinezesc al companiei americane FCC. Spre deosebire de agenția americană FCC, TENAA dezvăluie mult mai multe informații referitoare la specificațiile unui smartphone și include fotografii ale dispozitivului în curs de examinare.

Smartphone-ul pliabil Flip va avea două baterii. Va folosi baterii de 2.500 mAh și 704 mAh pe interior. Recent Samsung a patentat un tip de baterie pentru telefoanele pliabile care se poate îndoi/plia. Încărcarea rapidă de 15 W va fi o parte a ofertei. În plus, va fi acceptată și conexiunea Wi-Fi cu bandă dublă.

Samsung nu a confirmat nimic despre viitoarele modele

Ne așteptăm ca Samsung Galaxy Z Flip 5G să fie lansat pe 5 august. Este așteptat să sosească alături de alte patru telefoane de tip flagship. Galaxy Note 20, Note 20+, Note 20 Ultra și Galaxy Fold 2 sunt de așteptat să se lanseze în timpul acelui eveniment. Astfel, Samsung va anunța practic două telefoane pliabile în timpul aceluiași eveniment. În iulie, pe de altă parte, ne așteptăm să vedem pe Galaxy Tab S7, S7+ și Galaxy Watch 3.

Momentan Samsung nu a confirmat nimic despre aceste lansări. Va fi un eveniment Galaxy Unpacked online din cauza pandemiei actuale. Încă nu știm cât vor costa aceste noi dispozitive, putem doar estima prețurile. Referitor la modelul Galaxy Z Flip 5G, ne așteptăm să coste mai mult decât varianta 4G, dar rămâne de văzut ce preț va stabili Samsung.